Medewerker steriele medische hulpmiddelen
UMC Utrecht
Utrecht, Netherlands
2 dagen geleden

Afdeling

In het UMC Utrecht geloven we dat het verbeteren van gezondheidszorg alleen maar kan door samen te werken met alle partijen in de zorg, zoals afdelingen onderling, het onderwijs, de wetenschap en het bedrijfsleven.

Als centrale sterilisatie afdeling (CSA) zijn wij samen met onder andere de operatieafdeling, de intensive care en de spoedeisende hulp onderdeel van de divisie vitale functies.

Er gebeurt veel op onze afdeling, die dit jaar nog helemaal wordt gerenoveerd. Met de nieuwste apparatuur en innovaties in de werkprocessen worden wij straks een hypermoderne CSA.

De afdeling centrale scope reiniging (CSR), waar - de naam zegt het al - de reiniging en desinfectie van scopen plaatsvindt, valt organisatorisch onder de CSA en we vormen dan één afdeling.

Daarnaast werken we hard aan de ISO 9001 met als doel geaccrediteerd te worden. Omdat we een academisch ziekenhuis zijn met veel complexe zorg, kom je in aanraking met veel verschillende soorten instrumenten.

Verder hebben nieuwe ontwikkelingen in het ziekenhuis consequenties voor onze afdeling, waardoor we voortdurend in ontwikkeling zijn.

Daarnaast besteden we veel aandacht aan de individuele ontwikkeling van onze medewerkers, in de vorm van een accreditatiesysteem en digitaal portfolio.

Profiel

Je hebt het diploma Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen (ROC-opleiding) gehaald. Je werkt nauwkeurig en accuraat volgens vaste protocollen, want het voorkomen van infecties vraagt om een zorgvuldige werkwijze.

Je vindt het leuk om actief mee te denken met de veranderingen en vernieuwingen binnen onze afdeling. Omdat je regelmatig veel staat en medisch instrumentarium tilt en transporteert, vraagt het werken op de centrale sterilisatie afdeling een goede lichamelijke conditie.

Verder vind je het geen probleem om avond-, bereikbare nacht- en weekenddiensten te draaien.

Het salaris voor deze 80-90% functie bedraagt maximaal € 2.756,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur).

Het betreft een vaste arbeidsovereenkomst met een proeftijd van een jaar.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden.

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier