Calculator | Den Haag .
koen.
utrecht, NL
2 dagen geleden

wat jij gaat doen?

Hallo ervaren calculator. Ben jij gewend om met deadlines te werken? En wil je meewerken aan verschillende projecten afgestemd op jouw wensen en ambities.

Bij koen zijn wij op zoek naar een calculator die het hoofd koel houdt bij complexe projecten?

Over de functie :

Als calculator bij koen maak jij het verschil. Dankzij jouw creativiteit en eigen inbreng weten onze klanten precies wat er nodig is om uitdagende projecten te realiseren.

Jouw kennis en kunde leidt tot slimme oplossingen. Jij beperkt financiële- of contractuele risico's. Bij koen ben je in vaste dienst en werk je als calculator aan diverse gave projecten.

Hierbij te denken aan de realisatie van hoogwaardige projecten van luchthavens tot universiteitscampussen en van ziekenhuizen tot datacenters.

Afhankelijk van het project waar je als calculator aan werkt, ben je betrokken bij een groter deel van het project of voer je een meer specialistische taak uit.

Een calculator bij koen is dapper. Jij houdt het overzicht bij uitdagende en complexe projecten. Jij weet precies hoeveel mankracht en welke materialen er voor een bouwproject nodig zijn.

Heb je dit helder? Dan ga je in onderhandeling met de diverse leveranciers en onderaannemers. In je onderhandelingen houd je rekening met een optimale kostenefficiëntie en ga je natuurlijk voor kwaliteit.

Een calculator bij koen gaat natuurlijk altijd voor het beste resultaat. Het is jouw doel om onze klanten te verassen.

ben jij de kandidaat?

Een calculator bij koen houdt van een stevige uitdaging. Je wilt jezelf verder ontwikkelen en wenst niet alles voorgekauwd te krijgen.

Je werkt graag aan diverse projecten en bent op zoek naar een werkgever waar opleiding en ontwikkeling centraal staan. Een calculator bij koen denkt in oplossingen en krijgt van samenwerken energie.

Je beschikt over sterke analytische skills en houdt overzicht bij complexe projecten.

Omdat jij onze klanten verder brengt beschik je verder over :

 • Een afgeronde mbo- en / of hbo opleiding, studierichting elektrotechniek, werktuigbouwkunde, civiele techniek, installatietechniek of vergelijkbaar.
 • Een goede 'opdrachtgever-opdrachtnemersrelatie’. Omdat je bij koen jouw kennis en kunde inzet bij diverse opdrachtgevers staat klanttevredenheid bij jou hoog in het vaandel;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden. Jij kan goed samenwerken met verschillende disciplines.
 • wat wij bieden?

 • Allereerst een fantastische mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Bij koen staat jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie centraal.
 • Daarnaast ontvang je een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan natuurlijk een goed salaris, ontwikkelgarantie en een auto die je helemaal zelf mag uitzoeken.
 • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk.
 • Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

  waar jij gaat werken?

  Leren, ontwikkelen en verbeteren. Jij wil vooruit. Bij koen begrijpen wij dat. Daarom investeren wij in jouw loopbaanontwikkeling.

  Dit doen we door intensieve begeleiding en op maat gemaakte opleidingen. Bij koen ben je in vaste dienst en werk je aan diverse uitdagende opdrachten.

  Jij brengt onze klanten kennis en kunde. Jij bent de specialist binnen koen en helpt onze klanten verder bij technische vraagstukken.

  Bij koen brengen wij jou verder in jouw carrière. koen. voor jou voorop.

  meer weten?

  Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

  enthousiast?

  Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier