Zelfstandige software test engineer bij hightech bedrijf - Doesburg
CareerValue
Doesburg, NL
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Op het moment worden de testing werkzaamheden verricht door de developers. Aan jou de taak om met jouw kennis en expertise de juiste structuur aan de testomgeving te brengen en er zo voor te zorgen dat zowel bestaande als nieuwe applicaties optimaal geleverd worden aan de klant.

Je schrijft zelfstandig de testplannen, je bepaalt de teststrategie, je vertaalt deze vervolgens naar accurate testscripts en je voert de testen vervolgens ook zelfstandig of in samenwerking met iemand anders uit.

Denk hierbij o.a. aan systeem- en regressietesten. Het is dus een hele brede rol waarbij je in de gehele validatie- / testproces een belangrijke rol vertolkt.

Zodra de structuur er klaar voor is, is het van belang dat testen zo veel mogelijk geautomatiseerd gaan worden.

Gedurende dit proces heb je de vrijheid om zaken op je eigen wijze aan te pakken en bijvoorbeeld zelf de tooling en technieken te kiezen waarmee je testen wil gaan automatiseren.

Je collega’s van R&D hebben echter ook een gedegen kennis van testen zodat je constant kunt sparren over de mogelijkheden.

Al met al betreft het dus een zeer brede en daardoor erg aantrekkelijke functie voor een pragmatische tester die graag verantwoordelijkheid wil!

Functie-eisen :

Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau

Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring

Je hebt ervaring met ISTQB / TMap

Je hebt ervaring met het opstellen van testplannen

Je hebt ervaring met het opstellen en uitvoeren van systeemtesten en regressietesten

Je hebt ervaring met het opstellen en uitvoeren van geautomatiseerd testen

Bij voorkeur heb je kennis van en ervaring met programmeren C / C++ (pre)

Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren

Je bent pragmatisch, proactief, een goede communicator

Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse (pre) taal in woord en geschrift.

Bedrijfsomschrijving :

Voor deze hightech organisatie in Doesburg ben ik op zoek naar een zelfstandige software tester. Dit bedrijf ontwikkelt en produceert volledig zelfstandig producten (hardware en software) bestemd voor de internationale energiesector.

Hun focus ligt op de zakelijke markt. Wegens aanhoudend succes is er sprake van gezonde groei waardoor er extra capaciteit nodig is voor de R&D afdeling.

In Nederland zijn ze namelijk al marktleider en het is nu zaak om hun positie in Europa verder uit te breiden.

In totaal werken er 30 professionals in een prettige, platte en informele setting met elkaar samen. Er is veel ruimte voor persoonlijke groei en inbreng.

Zo vinden ze het erg belangrijk dat jij als tester jezelf blijft ontwikkelen en je krijgt dan ook de mogelijkheid om relevante trainingen en cursussen te volgen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier