Productiemedewerker regio Cuijk, 36 uur
IBN
Cuijk
3 dagen geleden

Dit ga je doen

Je gaat aan het werk bij een bedrijf dat gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige veringssystemen voor motorfietsen, snowmobielen en auto’s.

Als productiemedewerker maak je modules voor in schokbrekers. Deze modules moeten aan strenge veiligheidseisen voldoen. Je doet afwisselend staand en zittend werk aan een productielijn.

Daarnaast controleer je werkzaamheden van anderen. Je werkt op een leuke, schone en veilige werkplek met duidelijke werkinstructies en goede begeleiding.

Je werkdagen zijn van 7.30 uur tot 16.30 uur.

Dit ben jij

Je bent serieus, leergierig en wilt graag allround productiemedewerker worden. Je kunt dan op alle plekken binnen de afdeling werken.

Het lezen van orderkaarten en werkinstructies is geen probleem voor jou. Je werkt graag met je handen en hebt een goede fijne motoriek.

Verder kun je het werk fysiek uitvoeren. Je kunt je goed focussen, maar wisselen van productielijn is ook geen probleem.

Verschillende soorten machines, zoals handpersen en geautomatiseerde machines met een bedieningsscherm, schrikken je niet af.

Dit krijg je van ons :

Als je gebruik maakt van een subsidieregeling / uitkering zoals WsW, Wajong of Participatiewet dan kun je reageren op deze vacature.

We beginnen altijd met een gesprek waarin we kijken naar jouw mogelijkheden voor deze functie. Als dit inderdaad het geval is bereiden we je voor op het sollicitatiegesprek en maak je kennis met je leidinggevende. In deze functie :

 • Verdien je een salaris van minimaal € 1684,80 per maand, op basis van een 40-urige werkweek. Je werkelijke salaris kan hoger zijn.
 • Krijg je 8% vakantiegeld.
 • Is jouw verlof minimaal 4 keer je weekuren. Als je een jaarcontract hebt en je werkt 40 uur per week dan krijg je dus 160 uur verlof.
 • Als je minder uren per week werkt dan worden jouw verlofuren naar verhouding berekend.

 • Krijg je een compleet en passend pakket met opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Is er volop aandacht voor jouw gezondheid, onder meer met kookworkshops en sportieve activiteiten.
 • En mocht het met deze vacature niet lukken dan zijn er wellicht andere mogelijkheden voor jou om bij of via IBN aan de slag te gaan.

  Werk aan jouw toekomst bij IBN

  Bij IBN bouw je aan je loopbaan. Vanuit je eigen talenten, zodat je aan de slag kunt bij een werkgever uit ons netwerk. Of bij onze eigen teams voor bijvoorbeeld schoonmaak, groenonderhoud en assemblage.

  Kortom : we geven jou een leuke baan én mooie kansen voor je toekomst.

  Bekijk de verhalen van de mensen die jou voorgingen.

  Lijkt dit je een leuke baan?

  Reageren kan heel makkelijk via de sollicitatiebutton op deze pagina. Dat kan tot en met 30 mei 2021.

  Welkom bij IBN

  Vacature overzicht Sollicitatieformulier

  Deel deze pagina :

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier