Kredietbeheerder incassobureau Amersfoort
Manpower
Utrecht, Amersfoort, NL
1 dag geleden

Over de functie

Als krediet beheerder ben jij in staat om zwaardere dossiers op te pakken en te onderzoeken. Jij bent analytisch sterk en kunt op basis van data anderen voorzien van de informatie die zij nodig hebben.

Ben jij in het bezit van minimaal een MBO niveau 4 diploma en beschik jij over minimaal 3 jaar werkervaring in een financieel zakelijke functie? Lees dan snel verder!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een kredietbeheerder voor een incassobureau in Amersfoort.

Werkzaamheden

Als financieel medewerker ben jij bezig met het afronden van zakelijke kredieten om uiteindelijk het dossier te kunnen sluiten.

Hierbij houd jij je aan de gestelde procedures en deadlines. Het doel is om de financiële risico’s en overige nadelige gevolgen voor de klant tot een minimum te beperken.

Jij hebt veelvuldig contact, zowel telefonisch als persoonlijk, met onder andere advocaten, adviseurs, taxateurs, ondernemers, curatoren, bewindvoerders en de klant.

Concreet ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren :

 • Opstellen van vorderingen in faillissementen en WSNP-trajecten
 • Opzeggen van kredieten waar geen sprake is van zekerheid
 • Uitvoeren van onderzoek naar het te verwachten risico voor de bank
 • Voorbereiden van gerechtelijke procedures
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier