Zelfstandig Werkend Kok Fulltime
Hotel Oostzaan-Amsterdam
Oostzaan
6 dagen geleden

Beschrijving

Van carpaccio en schnitzel tot tonijn tataki en tournedos Bij van der Valk Oostzaan-Amsterdam bereid je zowel de oude vertrouwde gerechten als nieuwe luxe gerechten.

Wekelijks komen grote aantallen gasten genieten in het à la carte restaurant, de bar en bij de buffetten. Bij ons werken betekent oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor jouw eigen creativiteit, doorgroeimogelijkheden en een gezellig team!

Waar ga je werken?

Van der Valk Hotel Oostzaan zoekt per direct enthousiaste smaakmakers voor in ons gezellig keuken team! Wil jij werken in een modern hotel met 143 kamers, groot restaurant, sfeervolle bar en mooie Banqueting zalen?

Wil jij de zorg dragen dat onze gasten kunnen genieten van smaakvolle gerechten, zoals coquilles en Zuid Amerikaans rundvlees, welke met liefde zijn bereid?

Dan heten wij je graag welkom in dé horecafamilie van Nederland! Gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk.

Daar draait het bij ons om. Je werkt met de tofste collega's in een gezellige omgeving. Ons a la carte restaurant biedt plek voor 275 gasten.

Daarnaast hebben wij in ons buffetrestaurant 280 couverts beschikbaar. Wij serveren een ontbijtbuffet, a la carte lunch, lunchbuffet, live cooking buffet, brunchbuffet en een a la carte diner.

Onze keuken is uitgerust met de nieuwste apparatuur en snufjes.

Wat ga je doen?

Als zelfstandig werkend kok zorg je voor een perfecte bereiding en mooie afwerking van de gerechten. Dit doe je door :

  • Mee te denken bij het ontwikkelen van (nieuwe) gerechten
  • Je verantwoordelijk te voelen voor de gerechten die meegegeven worden vanaf jouw partie
  • Een work hard play hard mentaliteit
  • De reinheid van jouw werkplek dagelijks te garanderen aan de hand van de HACCP regels
  • Wie ben jij?

  • Je hebt een neus voor het bedenken van nieuwe gerechten, je bent een echte smaakmaker dus!
  • Je hebt oog voor detail
  • Je kan de rust bewaren tijdens drukke piekmomenten
  • Je hebt een afgeronde kok niveau 3 opleiding (of soortgelijk) of 2-3 jaar ervaring in de keuken
  • Je wilt in een moderne, grote keuken werken en bent een echte aanpakker!
  • What’s in it for you?

    Alles is mogelijk, als je maar wilt. En wij willen jou! Dus wij bieden :

  • Fulltime contract voor 40 uur per week
  • H)eerlijk salaris conform de Horeca CAO en jouw ervaring
  • 25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband
  • Flexibel rooster en werktijden
  • Afwisseling door de diversiteit in aanbod voor onze gasten
  • Voor € 65,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels door heel Nederland
  • Cursussen en workshops
  • Korting op je sportabonnement
  • Korting op je zorgverzekering
  • Jaarlijks een vet personeelsfeest en leuke teamuitjes.
  • Heb jij interesse in deze functie?

    Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV!

    Werk)Ervaring

    Startfunctie (weinig ervaring) / Midcareer (ervaren)

    deze vacature melden
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
    Doorgaan
    Aanvraagformulier