Flexibele Begeleider C Orionplein/Sterrenberglaan 10: 24 - 32 uur
Abrona
Utrecht, NL
8 dagen geleden

Voor onze locaties Orionplein én Sterrenberglaan 10 (oudere cliënten met een (grote) zorgvraag) zoeken wij meerdere flexibele begeleiders C.

Je wordt op deze 2 locaties ingezet op de verschillende woonunits (in totaal 6 teams). Je komt te werken binnen de expertisegroep Ouderen & Somatische zorg.

Onze cliënten zijn ouderen met een verstandelijke- en lichamelijke beperking. Daarnaast zijn er ook bijkomende problemen zoals psychiatrische- en autistische stoornissen.

Naast het begeleiden is het verzorgen en verplegen van de cliënten een belangrijk onderdeel van je werk. Je werkzaamheden bestaan dan ook voor een groot deel uit het uitvoeren van verschillende ADL-

en BIG handelingen, vaak aan het bed of aan de rolstoel van de cliënt.

Hoe ziet jouw rol als Begeleider C eruit?

Je werkt als Begeleider C nauw samen met de Persoonlijk Begeleider(s). De Persoonlijk Begeleider is verantwoordelijk voor het opstellen van het ondersteuningsplan en coacht jou bij de uitvoering hiervan.

Bovenal zorg jij voor vertrouwen, veiligheid en structuur in de zorg. Jij begeleidt en ondersteunt de cliënt in zijn ontwikkeling.

Dit doe je binnen de mogelijkheden van de cliënt. Je gaat niet uit van beperkingen, maar je houdt er wel rekening mee. Veranderingen en bijzonderheden in gedrag en gezondheid signaleer je en zet je om in acties.

Je leert de cliënt zowel praktische als psychosociale vaardigheden aan. Sommige cliënten help je met ADL en medische verzorging.

Je begeleidt, ondersteunt en stimuleert de cliënten bij hun ontwikkeling en bij de activiteiten in de woon- en leefsituatie.

Je bent in staat om actief mee te bouwen aan een zelforganiserend team.

 • Je beschikt over een afgeronde beroepsopleiding binnen de zorg (minimaal niveau 4);
 • Je hebt relevante én aantoonbare werkervaring met somatische zorg en een verpleegtechnische opleidingsachtergrond;
 • Je hebt ervaring in het begeleiden van cliënten met een verstandelijke beperking;
 • Je hebt kennis van autisme, complex gedrag en psychiatrische stoornissen;
 • Je staat stevig in je schoenen.
 • Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacature en voldoe je aan de door ons gevraagde criteria? Reageer dan via onderstaande button.

  Bij indiensttreding is het kunnen overhandigen van een geldige VOG vereist.

  Een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Je werkt in onregelmatige diensten (ochtend, middag, avond), ook in het weekend, maar GEEN nachtdienst!

  Het salaris is conform de cao Gehandicaptenzorg. Voor een begeleider C is dat FWG 40 met een bruto maandsalaris van maximaal € 2.

  807,-. Abrona kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder het abonnement op en

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier