Data Manager - Overheid
CGI
Rotterdam
4 dagen geleden

Job Description

Data Manager - Overheid

Functiebeschrijving

Heb jij een passie voor data en krijg jij energie van het analyseren van data en dit te vertalen naar nieuwe kansen en inzichten?

Wil je werken binnen het domein Jusititie en Veiligheid?

Wat ga je doen?

Als Data Manager ontwikkel jij, met onze klanten op directie niveau, visie en strategie voor de juiste manier van datagebruik.

Jij realiseert een continue verbeterproces waarin de datafunctie verbetert, zodat meerwaarde uit data kan worden gehaald.

Enerzijds ben jij de adviseur, die nieuwe inrichtingsconcepten voorstelt, specificeert en realiseert, anderzijds ben jij de doener’, die dagelijkse issues snel en passend binnen de bestaande implementaties oplost.

Wat breng je mee?

Jij hebt ervaring in het adviseren van klanten zodat deze op een transparante, verantwoorde en veilige manier hun bedrijfsresultaten kunnen optimaliseren door gebruik te maken van data.

Jij bent in staat visie en strategie te ontwikkelen met stakeholders op directie niveau. Daarnaast heb je :

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding met specialisatie in Business Information Management
 • of Bedrijfskunde

 • 5 jaar aantoonbare ervaring in vergelijkbare rollen
 • Aantoonbare kennis van- en ervaring met informatie- en portfolio management
 • Ons aanbod?

  We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit.

  Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

  Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen.

  Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben : een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen.

  Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

  Waar kom je terecht?

  Als Data Manager kom je te werken voor een van onze opdrachtgevers binnen de unit Justice & Tax onderdeel van de sector Government.

  De relatie tussen de overheid en burgers of ondernemers verandert in snel tempo. Overheden moeten open en transparant werken.

  Daarnaast moeten ze op een gebruiksvriendelijke en veilige manier toegang bieden tot hun informatie en dienstverlening. Hierin speelt technologie een steeds belangrijkere rol.

  CGI werkt samen met overheden aan integrale, logisch samenhangende dienstverlening die beter aansluit op de leefwereld van burgers en ondernemers.

  Wij ontwikkelen innovatieve toepassingen voor huidige én toekomstige uitdagingen en behoeften. Ook beschermen wij gevoelige gegevens tegen de voortdurende dreiging van cyberaanvallen.

  Van rijksoverheden en lokale overheden tot publieke veiligheid en justitie, van belastingen tot defensie en ruimtevaart, wij hebben de expertise.

  Are you ready to be part of our story?

  Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Henk van Roekel via henk.

  van.roekel cgi.com of 06 5107 2659.

  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, corporate recruiter via 06-204 511 05 of via chris.nikijuluw cgi.com.

  Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.

  Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.

  Taken en verantwoordelijkheden

  Criteria

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

  Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI : www.cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

  Skills Reference 874669 Click here to apply

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier