Logistiek medewerker regio Rotterdam
Manpower
Rotterdam, NL
20 uur geleden

Hier ga je werken

In deregio Rotterdam zijn verschillende opdrachtgevers op zoek naarvoorraadbeheerders. Jij komt te werken bij een van hen.

Er zal opbasis van jouw woonplaats en wensen een passende opdrachtgever voorje worden gezocht. Gedurende jouw sollicitatieprocedure vertellenwe je hier graag meer over.

Werktijden

In dezefulltime functie werk jij 40 uur per week. Jouw precieze werktijdenzullen wisselen en worden in overleg met jou ingepland.

Dit ga je doen

Ben jij opzoek naar een baan waarin jij jouw energie én analytisch talentgoed kwijt kunt? Dan zou dit wel eens de vacature kunnen zijn waarjij naar zocht! In de regio Rotterdam wordt namelijk gezocht naarlogistiek medewerkers met minimaal twee jaar werkervaring invoorraadbeheer.

Je krijgt daar natuurlijk ook wat voor terug. Watdacht je bijvoorbeeld van een brutosalaris tot € 3.600,-? Klinktgoed? Vergeet dan niet te solliciteren!

Voor verschillende opdrachtgevers in de regioRotterdam is Manpower op zoek naarmagazijnbeheerders.

Jijstaat als logistiek medewerker geen moment stil. Zo start jij jouwwerkdag bijvoorbeeld met het in ontvangst nemen van binnenkomendematerialen.

Ben je daarmee klaar? Dan bel jij met een leverancierover een lopende bestelling. Daarna check jij of de voorraad kloptmet de gegevens in het systeem en vul je waar nodig aan.

Loopt eendeel van het proces niet soepel? Dan vind je daar een oplossingvoor! Jouw werkdagen vliegen voorbij, omdat je het leuk vindt om zodruk bezig te zijn.

Klinkt zo’n werkdag als muziek in jouw oren?Lees snel verder!

Dit krijgje

 • Brutosalaris van € 2.300,-tot € 3.600,- per maand
 • Reiskostenvergoedingvolgens regeling opdrachtgever
 • Fulltime baanvan 40 uur per week
 • Direct op contract bijopdrachtgever
 • Gratisontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy (meer dan 200online trainingen)
 • Pensioenopbouw via Manpower(vanaf acht gewerkte weken)
 • Dit neem je mee

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Tenminste twee jaar werkervaring in de richting van voorraadbeheer,bijvoorbeeld als logistiek medewerker, logistiek administratiefmedewerker, magazijnbeheerder, warehouse supervisor of invergelijkbare functie
 • Beschikbaarheid van 40uur per week
 • Goede beheersing van deNederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift in verbandmet het communiceren in deze talen
 • Verder ben jij een ster in communiceren en ben jeanalytisch ingesteld. Het is handig als jij in (de buurt vanRotterdam, Delft, Ridderkerk of Dordrecht woont, in verband met dereistijd.

  Dit is echter geen vereiste!

  Nu al zin om als logistiek medewerkeraan de slag te gaan? Solliciteer dan vandaag nog voor de vacaturesluit en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met jeop!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier