Parttime Brandweervrouw/man
Gezamenlijke Brandweer
Rozenburg, Zuid-Holland
22 uur geleden

Wie zijn wij? De Gezamenlijke Brandweer is de (industriële) incidentbestrijder in het Haven en Industrieel Complex van Rotterdam.

Onze vrijwillige posten dragen zorg voor de incidentbestrijding in Rozenburg en Hoogvliet en vormen samen met 250 collega’s, die werken op onze 6 beroepskazernes, ons hoofdkantoor en trainingscentrum, de Gezamenlijke Brandweer.

Parttime Brandweervrouw / man

Parttimer bij de brandweer worden, is dat echt wel iets voor jou? Of er nu een brand geblust moet worden, ondersteund moet worden bij een verkeersongeluk of een dier in nood gered moet worden, bij de brandweer sta je iedere keer klaar om een ander te helpen.

Samen met je collega's zorg je ervoor dat mensen en dieren 365 dagen per jaar, 24 uur per dag op de brandweer kunnen rekenen.

Om brandweervrouw of -man te worden hoef je je baan niet op te geven. Het werk is namelijk goed te combineren met je huidige werk of studie.

Parttime brandweerprofessional zijn kost tijd maar het levert naast een financiële bijdrage ook veel op. Voldoening, écht mensen kunnen helpen en daarnaast is het met het team ook gewoon heel erg gezellig!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken mannen en vrouwen die graag hun steentje willen bijdragen aan de veiligheid van hun eigen woonplaats, Rozenburg en Hoogvliet.

Om vrijwilliger te worden moet je aan de volgende eisen voldoen :

 • Leeftijd minimaal 18 jaar
 • Aantoonbaar VMBO werk- en denkniveau
 • Een goede gezondheid en conditie
 • Beheersing van Nederlandse taal
 • Geen hoogte-, diepte- en engtevrees
 • In bezit van zwemdiploma A
 • In bezit van rijbewijs B is een pré
 • Een volledige brandweeropleiding

  De basisopleiding tot manschap A duurt anderhalf jaar, één avond in de week en op zaterdag. Naast je opleiding is het de bedoeling dat je veel praktijkervaring opdoet.

  Dit gebeurt tijdens de wekelijkse oefenavond en bij de uitrukken. Je krijgt tijdens je opleiding een persoonlijke leerwerkplekbegeleider.

  Een marktconforme vergoeding

  Je krijgt een vaste jaarvergoeding voor je werk bij de brandweer. Daarnaast ontvang je een uurvergoeding voor uitrukken, oefeningen en opleidingen.

  Wij zorgen ervoor dat je tijdens je werk goed verzekerd bent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier