Leider kinderopvang
Joof Media
Assen, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als BSOPedagogisch Medewerker in Assen en regio Drenthe. Je kan onderandere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied vanKinderopvang en BSO.

Als pedagogisch medewerker in de kinderopvangbegeleid je groepen kinderen in een kinderdagverblijf,buitenschoolse opvang (BSO), naschoolse opvang (NSO) ofpeuterspeelzaal.

Je zorgt als pedagogisch medewerker voor eenhuiselijke sfeer, waarin kinderen zich veilig voelen. Je houdt deontwikkeling van de kinderen en de groep goed in de gaten, dus hetis belangrijk om oplettend en alert te zijn.

Als er problemen zijn,overleg je dat met je collega’s, de ouders of een deskundige. Ookals ouders vragen hebben kunnen ze bij jou terecht.

Je organiseertactiviteiten op het gebied van sport en bewegen, kunst encreativiteit. Deze activiteiten leveren een bijdrage aan deopvoeding van de kinderen en passen goed bij hun leeftijd.

Op dezemanier begeleid en stimuleer je kinderen in hun sociale, emotioneleen cognitieve ontwikkeling. Ook draag je zorg voor de inventarisvan gemeenschappelijke en groepsruimten, waarbij je lichtehuishoudelijke taken verricht.

Ben je enthousiast geworden om alsBSO Pedagogisch Medewerker aan het werk te gaan in Assen e.o. envoldoe je aan de funtie-eisen? Solliciteer dandirect!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier