Wijkverpleegkundige
Careyn
Zuid - Holland
2 dagen geleden

Over de vacature

Gezondheid en welzijn voor jong en oud : daar zetten de teams van Careyn zich voor in. Zij bieden zorg, hulp en ondersteuning om de zelfredzaamheid van de cliënten te vergroten.

Meewerken aan de kwaliteit van leven en zorg, dat wil jij toch ook?

Voor de wijkteam Schiedam Groenoord zoekt Careyn een

28 uur per week

Als Wijkverpleegkundige bij Careyn heb je een uitdagende en afwisselende baan! Vanaf het moment van indiceren ben je samen met je wijkteam verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg.

Je krijgt veel vrijheid om de zorg op de beste manier te organiseren en je werkt in uitdagende, complexe thuiszorgsituaties.

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma HBO-Verpleegkunde met BIG-geregistratie. Flexibel inzettbaar. Je bent een kritische, creatieve en inspirerende collega die overstijgend kan denken en handelen.

Je bezit goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om een netwerk op te bouwen en te onderhouden. In de samenwerking ben je open, transparant en representatief.

Wat wij bieden

Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-

opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een reiskostenvergoeding. Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 50. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier