Back-End Developer
Talentscoutz
Eindhoven, Netherlands
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jouw positie in het veld Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, testen en bouwen aan het kernprotocol. Dit omvat de nieuwste technologie in web-berichten, ontwerpen van gedistribueerde grootboektechnologie en het testen en ontwikkelen van contractmodules.

Je zorgt voor de technische haalbaarheid van producteisen, de tech stack : Node.js NoSQL(MongoDB) WebSocket API’s Javascript Docker Gitlab C++ (niet vereist voor deze taak).

Je gelooft in het creëren van sociale verandering d.m.v. technologie. Onze klantrelatie is er niet om snel rijk te worden, maar om de manier van zaken fundamenteel te doen veranderen.

Je gelooft in dingen anders te doen door anders te denken. Als het eerder is gedaan, doe je het beter en als het nog niet is gedaan dan pak je deze uitdaging met beide handen aan.

Je hebt een groei mindset en je vindt het belangrijk jezelf continu te blijven ontwikkelen en te leren. Transfereisen Afgeronde WO-opleiding richting computer science, mathmatics of electrical engineering.

Minimaal 5 - 10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Interesses in data en fintech. Kennis van algoritmes is een must.

Je bent geobsedeerd door het schrijven van schone, testbare en schaalbare code. Je bent in het bezit van goede communicatieve vaardigheden.

Clubprofiel Onze klantrelatie ontwikkelt een platform om bedrijven te helpen waarde in data toegankelijk te maken. Onze klantrelatie is een suite van API’s die data inkomsten generen voor data gedreven bedrijven met elke omvang, inclusief micro-betalingsoplossingen en toegangsbeheer.

Het platform voor het generen van inkomsten kunnen bedrijven gebruiken om gegevens te streamen, gegevens uit te wisselen en er inkomsten mee te genereren voor eenvoudig te gebruiken digitale diensten.

Dit wordt allemaal gedaan terwijl de privacy van de gegevens en de onafhankelijkheid behouden blijft. Gevestigd in Eindhoven, zijn ze een high performance team gedreven door een gedeeld doel met daarbij gedurfde doelstellingen.

Binnen de cultuur wordt je continu uitgedaagd. Ze streven naar eenvoud en kwaliteit in alles wat ze doen en moedigen je aan om nooit te stoppen met groeien.

 • Onze klantrelatie heeft namelijk ook grootse groeiplannen waar jij onderdeel van kan uitmaken! Voorwaarden spelerscontract Ontwikkel jouw DLT-kennis en vaardigheden door te werken aan de nieuwste technologie in het veld;
 • Een inspirerende kantoor- en werkomgeving met een skybar; 25 vakantiedagen; Flexibele werktijden, het gaat om de output;
 • Bedrijfsevenementen, teamlunches en borrels; Interessante mogelijkheid tot aandelenoptieregeling.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier