Supply chain planner
SIRE
Waalwijk, Netherlands
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Onze klant is een organisatie in de Voedingsmiddelenindustrie in de regio van Waalwijk en Gorinchem. Heb jij? HBO of WO in de richting van Supply Chain Management Heb jij?

Een aantal jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in de food of agro industrie? Zoek jij? Een organisatie waar ondernemerschap en eigen initaitief zeer gewaardeerd wordt?

Zoek jij? Een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid om veranderingen en verbetereingen door te kunnen voeren?

Lees dan snel verder! Het Bedrijf Onze klant is een internationaal familiebedrijf met een platte organisatiestructuur. Door de groei zijn ze op zoek naar een Supply Chain Planner.

Ik vertel graag meer over deze mooie organsiatie. Rolomschrijving Als Supply Chain Planner geef je operationeel leiding aan de planners en ben je verantwoordelijk voor de optimale planning van de goederenstroom voor een aantal productielocaties.

Verantwoordelijkheden Je geeft operationeel leiding aan de planners. Jij bent de spil tussen de verschillende afdelingen (zoals logistiek, inkoop, verkoop en productie) en vestigingen.

Het maken van een forecast om tot het beste resultaat te komen. Diverse interne afdelingen hierover informeren en adviseren.

Initeren en uitvoeren van verbetertrajecten. Communiceren op zowel tactisch als operationeel niveau in de dagelijkse werkzaamheden.

Maar tegelijkertijd een volwaardig sparringpartner zijn voor de directie. Benodigheden Een HBO- of WO-opleiding afgerond in de richting van Supply Chain Management.

Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Sterk in; Plannen, Organiseren, analytisch, stellen van prioriteiten.

Snel schakelen in een dynamische wereld. Ervaring met projectmatig werken. Gooede beheersing van Nederlands, Engels en bij voorkeur ook Duits.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier