Huishoudelijk Medewerker Flex-contract
Brentano Amstelveen
Amstelveen, NL
5 dagen geleden

Voor verschillende locaties van Brentano Amstelveen zijn wij per direct op zoek naar gezellige en vlotte medewerkers die ons team willen versterken in de huishouding.

Hou je van aanpakken, ben je spontaan, vrolijk en ben je flexibel?

Wij zoeken huishoudelijk medewerkers die helemaal op zijn / haar plek is in ons verpleeghuis. Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van zowel de interne accommodatie als de bewonersappartementen, het ophalen en ronddelen van was- en linnengoed, het merken van kleding van bewoners, en de ontvangst, uitgifte en distributie van goederen.

Naast je taken in de huishouding sta je klaar voor de bewoners en signaleer je hun hulpvragen en de technische gebreken aan de accommodaties.

Het betreft een flex-contract met een wisselend rooster.

Functie eisen :

 • werkervaring als schoonmaker is een eis
 • initiatiefrijke en klantvriendelijke
 • flexibel inzetbaar
 • goed kunnen communiceren en samenwerken
 • zelfstandig kunnen werken
 • affiniteit met wasserij en kleding is een pre.
 • Wat wij bieden :

  Een functie op basis van een (oproep) contract van 7 maanden. Voor deze functie een salaris ingeschaald volgens de VVT-CAO FWG 15.

  Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

  Heb je ervaring als schoonmak(st)er en ben je op zoek naar een flexibele baan binnen een super leuke organisatie? Dan kijken wij uit naar je reactie!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier