Technisch manager duurzaamheid
Unica
Hoevelaken, NL
3 dagen geleden

Jouw uitdaging als Technisch manager duurzaamheid Hoevelaken

Als technisch manager duurzaamheid ga jij onze klanten helpen met de nieuwbouw, verbouw, onderhoud en exploitatie van duurzame opwekkingsinstallaties.

Je bent de specialist op het gebied van duurzaamheid en energieopwekking en weet hoe deze installaties gebouwd en beheerd moeten worden binnen de wettelijke kaders.

Dit doe je met oog voor kosten, kwaliteit en prestaties. Duurzame inzetbaarheid van deze installaties is hierbij de sleutel naar succes.

Je bent verantwoordelijk voor soms wel meer dan 20 verschillende installaties waarbij je het hele traject van nieuwbouw tot exploitatie beheerst.

Je zorgt voor het behoud van levering van warmte en koude op een projectlocatie tijdens de bouw, je schakelt met onderaannemers en je zorgt voor passende offertes voor preventief en correctief onderhoud.

In deze uitdagende rol ben jij naast de aanspreekpunt voor onze klanten ook de vraagbaak voor je directe collega’s als het gaat over duurzame opwekkingsinstallaties.

Je vertaalt vraagstukken naar verbetervoorstellen die leiden tot een efficiëntere energieopwekking.

Kortom : een uitdagende toekomstgerichte functie op het gebied van energie en duurzaamheid waarbij je alle ruimte krijgt om jezelf en anderen verder te ontwikkelen.

Jouw team

Bij Unica Energy Solutions werk je in een open, informele omgeving aan innovatieve energie gerelateerde dienstverlening.

Binnen ons team maken wij de energietransitie waar. Wij zijn gespecialiseerd in integrale energievraagstukken. We zijn innovatief en spelen snel in op nieuwe technologische mogelijkheden waarbij we samenwerken met partners die net zo gedreven zijn als wij.

Dit biedt opdrachtgevers duurzame, toekomstgerichte oplossingen voor met name de gebouwde omgeving.

Wat biedt Unica jou?

Unica Energy Solutions biedt je een afwisselende baan waar je autonoom werkt met eigen verantwoordelijkheden. Bij ons maak je het verschil in techniek én dienstverlening.

Daarnaast kun je rekenen op :

 • Een goed salaris;
 • Een leaseauto;
 • Een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Winstdelingsregeling;
 • Financiële bijdrage in poliskosten van je aanvullende zorgverzekering.
 • Natuurlijk vragen we ook wat van jou

  Als Technisch Manager Duurzaamheid ben je technisch breed onderlegt en heb je een passie voor duurzaamheid en energie.

  Daarnaast vragen we :

 • Technische HBO opleiding;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Bewezen kennis van verbeteren van de efficiëntie van duurzame opwekkingsinstallaties;
 • Technisch inhoudelijke expertise;
 • Certificaten B en E Bodemenergie, of de bereidheid deze te behalen.
 • Wie zijn wij?

  Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties, die alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen oplost.

  Denk aan het toepassen van oplossingen op het gebied van installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IOT) en smart buildings die bijdragen aan functionele, gezonde en veilige leef- en werkomgevingen.

  Unica zet de wensen en behoeften van klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met een slagvaardig netwerk van negen bedrijvenclusters, meer dan 2.

  500 medewerkers en een omzet van € 477 miljoen behoort Unica tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier