(Senior) Gedragskundigen (Orthopedagoog Generalist)
Pergamijn
Sittard, Nederland
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking : thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg.

Het aanbod voor wonen, werken, dag invulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt.

Zíjn keuzes, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur.

 • De kernwaarden van Pergamijn zijn : samenwerken op basis van wederzijds respect en vertrouwen; laten zien wat je doet en doen wat je afspreekt;
 • groeien door kennisontwikkeling; en mensen het beste uit zichzelf laten halen.

  Senior) Gedragskundigen (orthopedagoog generalist)

  Jouw baan

  Als gedragskundige ben je als (regie-) behandelaar verbonden aan verschillende woon- of dagbestedingslocaties. Je hebt een actieve rol bij het realiseren van de kwaliteit van leven van cliënten en het stimuleren van eigen zeggenschap op zijn of haar leven.

  Je signaleert mogelijke knelpunten in ontwikkeling en gedrag, voert psychologisch / orthopedagogisch onderzoek uit en staat in contact met het gehele cliëntsysteem.

  Je bent nadrukkelijk aanwezig op de werkvloer’ om teams te ondersteunen en te adviseren om het gewenste pedagogische klimaat te realiseren en je geeft adviezen aan begeleiders en teams die gericht zijn op begeleiding en ondersteuning van de cliënten.

  Je bent verantwoordelijk voor het inhoudelijke hulp- en begeleidingsproces m.n. uitgedrukt in het opstellen en laten uitvoeren van het ondersteunings- en behandelplan.

  Daarnaast zie je er als regiebehandelaar op toe dat de multidisciplinaire inzet en samenwerking rondom de cliënt in lijn is met de gestelde (behandel- en begeleidings)doelen.

  Dat doe je in nauwe samenwerking met andere professionals zoals de teamleider, senior cliëntbegeleider en de professionals van ons gezondheidscentrum.

  En nog meer uitdagingen

  Je krijgt de ruimte en vragen om je bezig te houden met beleidsmatige activiteiten en visieontwikkeling met centrale doelen : zorgvernieuwing en kwaliteitsverbetering.

  Tevens ben je een inhoudelijke sparringpartner voor de leidinggevenden en zet je inhoud, kwaliteit van begeleiding en innovaties van de zorg op de agenda.

  Als Senior gedragskundige ben je, door jouw kennis en ervaring, een vraagbaak voor je collega’s van de expertisegroep gedragskundigen.

  Vanuit die rol draag je bij aan de deskundigheidsbevordering van collega’s en de expertisegroep als geheel.

  at bieden we?

  Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

  Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

  Verder bieden wij :

 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; Salaris min. € 3084, tot max. € 5296, bruto op basis van een fulltime dienstverband;
 • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
 • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, tablet, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
 • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
 • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
 • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier