Leerling Koelmonteur
Aggreko
Klundert, Netherlands
3 dagen geleden

Leerling Koelmonteur Bij Aggreko werken wij non-stop aan het leveren van de stroom, verwarming en koeling die u nodig heeft, wanneer u maar wilt -

altijd gedreven door onze passie voor het vak, ongeëvenaarde internationale ervaring en lokale kennis. Van stedelijke ontwikkeling tot unieke commerciële projecten en zelfs humanitaire noodsituaties, wij brengen onze expertise en apparatuur naar elke locatie, van 's werelds grootste steden tot de meest afgelegen gebieden ter aarde.

Wij zijn op zoek naar een leergierige en technisch vaardige Leerling Koelmonteur die zich graag verder wil ontwikkelen in de koeltechniek.

Jij zorgt voor de onderhoud, reparatie en de modificatie van koelingsapparatuur. Onder leiding van een ervaren koelmonteur ga je aan de slag en leren wij je alle kneepjes van het koeltechnische vak.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden :

 • Het zelfstandig uitvoeren van onderhoud en reparaties aan koelingsapparatuur;
 • Het verhelpen van storingen aan koelingsapparatuur;
 • Het in bedrijfstellen van koelingsapparatuur en het uitvoeren van inspecties;
 • Het volgen van vakspecifieke opleidingen om je technische kennis verder te ontwikkelen.
 • Wij zoeken kandidaten met de volgende kwalificaties :

 • Afgeronde opleiding richting de techniek (bij voorkeur Elektrotechniek);
 • Bij voorkeur in bezit van een VCA en Heftruck certificaat;
 • Communicatief sterk, gemotiveerde houding;
 • Geen 9 tot 17 uur mentaliteit en bereidheid tot het meedraaien in een storingsdienstrooster.
 • Aggreko werkt met klanten over de hele wereld. Ontwikkeling van het personeel staat hoog in het vaandel bij Aggreko en daarom investeren wij in onze mensen.

  Aggreko ondersteunt opleidings- en trainingsmogelijkheden zodat onze mensen zich kunnen blijven ontwikkelen. Daarnaast kan je een hecht team verwachten dat staat te trappelen om jou te ontvangen! Heb je interesse in deze functie?

  Solliciteer via de onderstaande link. Indien je vragen hebt over de functie, neem dan contact op met Recruitment via telefoonnummer +31 6 189 430 44 of stuur een Whatsapp naar Annette Aouw Jong +31 6 189 430 44.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier