Schoonmaak Medewerker Den Bosch
SelectiePunt
Den Bosch, NL
4 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Wji zijn per direct op zoek naar een schoonmaakmedewerker voor een kantoor in Den Bosch. Je werkt maandag t / m donderdag van 07.

00 tot 10.00 uur en vrijdag van 07.00 tot 09.00 uur.

Ben jij woonachtig in Den Bosch of omstreken en zoek jij een baan als schoonmaakmedewerker? Houd jij van orde en netheid en kunnen we op je rekenen?

Dan is dit een baan voor jou!

Als interieurverzorger ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van o.a kantoren, algemene ruimtes en sanitair.

Is dit een baan voor jou? Solliciteer direct, bel ons op 085-2020195 of stuur een mail naar recruitment selectiepunt.nl

Vaardigheden

Je bent betrouwbaar en komt je afspraken na.

Je werkt nauwkeurig en secuur.

Je hebt ervaring in de schoonmaakbranche.

Over de werkgever

Bij Visschedijk dragen de bijna 2600 collegas dagelijks uit waar men voor staat : sympathiek en passievol. Passie voor het vak, hart voor de klant en elkaar.

Visschedijk is een landelijk opererende organisatie voor schoonmaak-, catering- en facilitaire services. Als onderdeel van de internationale Atalian Group, bedient Visschedijk ook internationaal actieve klanten.

Het werkaanbod bij Visschedijk is heel divers. Er zijn mogelijkheden in het meer traditionele schoonmaken van kantoren, maar ook bijvoorbeeld bij landelijk bekende winkelketens en speciaalzaken.

Ook grotere scholen gemeenschappen maken veel en graag gebruik van de diensten van Visschedijk.

Visschedijk is een actieve organisatie met een sterk sociaal maatschappelijk karakter. Collegas werken er met veel plezier en kunnen zich blijvend ontwikkelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier