Ervaren timmerman regio Nijmegen
Haldu Groep
Nijmegen, Gelderland
2 dagen geleden

Werken als ervaren timmerman

Wij zijn op zoek naar een ervaren timmerman met een voorliefde voor nieuwbouwprojecten. Onze opdrachtgever is verantwoordelijk voor nieuwbouw van (meestal) luxe woningen en zij kunnen jouw kennis en ervaring hierbij goed gebruiken.

De woningen worden in de omgeving van Nijmegen gebouwd, het is dus een pré als je uit deze omgeving komt. Het is jouw taak om diverse timmerwerkzaamheden te verrichten.

Van de fundering tot de nok : beginnen ruwbouwwerk, daarna stelwerk en het project afronden met aftimmerwerk. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en dat je tekeningen kunt lezen.

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring kun je voor deze klus tussen de € 2900 en € 3200 per maand gaan verdienen.

Werken via Haldu Groep

Bij Haldu Groep selecteren we de beste vakmensen en koppelen die aan de beste opdrachtgevers die vrijwel het hele jaar door werk hebben.

In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu Groep je alle begeleiding die je nodig hebt.

Van de sollicitatie tot de start op de bouw en vér daarna. Je krijgt daarnaast elke week precies op tijd je geld. Dat is waarvoor we het allemaal doen, want wij zijn er voor personeel!

Solliciteren?

Ben jij de ervaren timmerman die we zoeken? Kom je uit de omgeving van Nijmegen? En wil jij je steentje bijdragen aan de klussen van onze opdrachtgever?

Twijfel dan niet en solliciteer direct. Klik op de button Solliciteren voor deze job of stuur je motivatie en CV naar cv haldugroep.nl.

Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Nik Sanders. Hij is bereikbaar op 06-20250282.

Solliciteren voor deze job

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier