Bakwagenchauffeur
Synergie
Utrecht, NL
6 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Je gaat via Synergie werken bij een opdrachtgever. Uiteraard word je ingewerkt door een ervaren collega en ga je daarna zelfstandig aan de slag.

Vanuit de hele wereld komen de artikelen per boot, vliegtuig en vrachtwagen aan op het distributiecentrum in Utrecht. Alle inkomende goederen worden vervolgens met geautomatiseerde kranen opgeslagen in ons magazijn.

Wanneer de winkels nieuwe voorraadden nodig hebben worden de dozen uit het magazijn gehaald en omgepakt naar kratten. Vervolgens zorgen onze orderpickers er voor dat de juiste artikelen voor iedere winkel klaar liggen.

Er worden zo'n 400.000 artikelen per dag klaargelegd voor transport.Tenslotte zorgen de chauffeurs er voor dat de artikelen op tijd in de winkels liggen.

De planningsafdeling leidt dit complexe proces in goede banen.

Functieomschrijving

Woon jij in de omgeving van Utrecht, ben jij chauffeur met C rijbewijs, code 95 en in voor een uitdaging, dan is dit voor jouw een leuke baan!Voor de bakwagen zoeken we naar een chauffeur die eventueel bereidt is om CE te halen bij onze opdrachtgever en daarmee later de combi gaat rijden.

Je gaat met de bakwagen winkels van een bekend merk voorzien van voorraad.

De werkdag start rond 6 : 00 uur. Die tijd ga je laden aan het dock. Als de bakwagen geladen is, ga je op weg en zal je de filialen voorzien van de bestellingen.

Dit verloopt volgens een vooropgezette planning. Aan het einde van je rit heb je misschien retouren bij je, die je op de aangewezen plaats lost.

Dan zorg je dat de bakwagen weer netjes worden geparkeerd. Werkdagen zijn van maandag t / m zaterdag volgens een roulerend rooster.

Het werk bestaat uit dagritten, dus elke avond thuis. Er is een uitzondering voor de buitenlandritten, dan haal je het niet in één keer.

Je wordt ingewerkt door een ervaren chauffeur die jouw leert hoe alles werkt, waar je moet zijn en wat de procedures zijn.

Het is even wennen, maar als alles goed verloopt heb je uitzicht op vast dienstverband.

Functie eisen : Wat moet je hebben :

Wat moet je hebben :

 • C rijbewijs inclusief een geldige code 95
 • Goed humeur
 • Technisch inzicht
 • Fysiek in goede conditie
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Een leuke, gemoedelijke, professionele werkomgeving
 • Goede arbeidsvoorwaarden en marktconform salaris
 • Baan met perspectief, dus kans op vast!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier