Beginnend chauffeur C(E) Den Bosch
Logistic Force
Den Bosch, NL
40 dagen geleden

Locatie : Den Bosch Type : Fulltimer

Ben jij een beginnend chauffeur die graag bij een organisatie aan de slag wilt die weet wat er in de transportwereld speelt?

Wil jij je daarnaast graag doorontwikkelen? Mooi! We denken graag mee over jou toekomst én investeren daar ook in. Als je liever bij zo’n bedrijf werkt dan bij zomaar’ een werkgever : welkom bij Logistic Force.

Heb je interesse? Reageer dan nu!

LET OP! Vergeet niet je cv mee te sturen!

Wat ga je doen?

Met behulp van de bakwagen ga je stukgoederen leveren door de gehele Benelux. Onze opdrachtgever is een informeel familiebedrijf dat het klantbelang voorop stelt.

Beschik jij over een vriendelijke uitstraling en krijg jij ook een voldaan gevoel bij een tevreden klant? Dan past deze functie uitstekend bij jou!

Wat is echt belangrijk?

 • Een geldig rijbewijs C (E) met code 95
 • Je woont in de regio Den Bosch
 • Indien je over ADR beschikt, is dit een pré
 • Je kunt een verklaring omtrent gedrag overleggen
 • Hoe we je terugbetalen?

  Op 1.001 manieren. Te beginnen met een salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer. Maar misschien nog wel belangrijker, zijn de extraatjes’.

  Zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren we er ook in.

  Denk aan Code 95 nascholing. En ben je supergemotiveerd? Je zou niet de eerste chauffeur zijn die rijbewijzen Logistic Force behaalt! Als jij ambities hebt, helpen we je dus letterlijk op weg.

  Het bewijs? 1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag. Een win-

  win voor iedereen. En een win-win waar we trots op zijn!

  KLINKT GOED? SOLLICITEER IN DE ZEVENDE VERSNELLING!

  Wij werken met veel plezier bij Logistic force

  Word jij onze nieuwe collega?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier