Mobiel Surveillant - Beveiliging
Securitas
Waalwijk, NL
5 dagen geleden

Werken bij Securitas als Mobiel Surveillant

Als mobiel surveillant Waalwijk ben je verantwoordelijk voor de brand-, sluit- en controlerondes bij de vele locaties van onze klanten.

Je rijdt naar diverse alarmmeldingen binnen jouw regio en zorgt voor een nette en professionele afhandeling van de alarmering.

Bij een verdachte situatie trek je aan de bel en schakel je met de hulpdiensten. Dankzij jouw snelle handelen kunnen vele mensen zonder zorgen leven.

Deze verantwoordelijkheid draag je gelukkig niet alleen. Je werkt goed samen met je team van collega’s en schakelt wanneer nodig met de hoofdsurveillant of branchemanager.

Wie ben jij?

Heb je al enkele jaren ervaring als evenementenbeveiliger of objectbeveiliger en ben je toe aan meer vastigheid? Ben je net afgestudeerd als Beveiliger niveau 2 en heb je na al je stages behoefte aan een echte volwassen baan?

Of maak je graag de overstap naar de mobiele surveillance bij een groot bedrijf? Dan ben je bij Securitas aan het juiste adres.

Verder ben jij :

 • Gediplomeerd beveiliger : je hebt de opleiding MBO 2 afgerond .
 • Ben jij geinteresseerd in een opleiding tot beveiliger? Klik dan hier!

 • In het bezit van een rijbewijs en je hebt een eigen auto / vervoer
 • 24 / 7 beschikbaar om zowel avond-, nacht- als weekenddiensten te draaien
 • De Nederlandse en Engelse taal machtig; Je kunt je zowel in het Nederlands als Engels communiceren en weet bij een noodsituatie je in beide talen te redden
 • Woonachtig in de omgeving Rijen / Rosmalen
 • Waarom aan de slag bij Securitas?

  We bieden jou mooie arbeidsvoorwaarden, zoals :

 • Een salaris conform de CAO Particuliere beveiliging 2022 schaal 3 (Bruto uurloon tussen de €13,14 en de €15,66 ex. onregelmatigheidstoeslagen)
 • Reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling
 • Een jaarcontract, welke bij goed functioneren kan worden omgezet naar een vast dienstverband
 • Werkweek van gemiddeld 30 uur (120 uur per 4 weken op contractbasis)
 • Werken bij Securitas?

  Durf jij het aan? Klik dan snel op de sollicitatie knop! Je stapt meteen in de Securitas-sollicitatie-achtbaan. In de eerste bochten maak je kennis met Securitas en tijdens verschillende loopings leren we jou kennen en testen we jouw kennis.

  Onderweg zijn er wat hindernissen, klik jij op de juiste oplossing zodat we weer verder kunnen? De volledige rit duurt ongeveer 50 minuten, wij wachten op jou bij de finish! Toch wat duizelig door de vele loopings?

  Dan kan je altijd even pauzeren en op een later tijdstip weer instappen.

  Na het voltooien van je sollicitatie mag je een belletje van ons verwachten. We bespreken je resultaten en plannen een intakegesprek in.

  Toch nog wat vragen? Neem dan contact op met Jacqueline Goddijn via WhatsApp of stuur een mail naar jacqueline.goddijn securitas.nl .

  Handig om te weten : Een online assessment maakt onderdeel uit van jouw sollicitatieproces. Bij aanname word er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

  Dit is een standaard bij Securitas en hier hechten wij waarde aan.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier