Leerlingen Heijmans Woningbouw
Heijmans
Landelijk, NL
1 dag geleden

Zoek jij een fijne leerplek in de bouw? Heijmans heeft de leukste leermeesters in huis die van jou in no time een vakman maken.

Wat ga je doen?

Onder begeleiding van een ervaren leermeester leer je bij Heijmans Woningbouw alle ins en outs van het werk in de Woningbouw! Van het Heijmans woonconcept, traditionele Woningbouw tot aan Utilitaire projecten.

Hierbij worden diverse bouwsystemen toegepast.

Regio's

De regio's waar wij gemotiveerde BBL en BOL leerlingen zoeken zijn :

 • Huizen.
 • Wat doen we bij Heijmans?

  De plekken waar je woont, werkt, plezier maakt en de wegen die ze met elkaar verbinden : Heijmans maakt en verbetert ze! Dat doen we al bijna honderd jaar.

  Heijmans is een beursgenoteerde onderneming van bijna 5000 mensen met vestigingen in heel Nederland.

  Heijmans Woningbouw bouwt woningen, maar ook multifunctionele gebouwen voor bijvoorbeeld corporaties, beleggers, gemeenten of ontwikkelaars.

  Daarbij luistert Woningbouw goed naar de wensen van opdrachtgevers en (toekomstige) bewoners of gebruikers van een gebouw.

  Samen met onze leermeesters werk je aan het verbeteren, verslimmen en verduurzamen van de gebouwde omgeving.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier