Magazijnmedewerker
LogIQ B.V.
Barendrecht, Zuid-Holland, NL
6 dagen geleden
source : UitzendBureau NL

Wie is de opdrachtgever?

Deze logistieke dienstverlener is de grootste onafhankelijke speler in de productie van staal. Het mooie bedrijf heeft wereldwijd naamsbekendheid gemaakt en heeft 8 locaties in de Benelux.

Inmiddels beschikt het bedrijf over 280 deskundige collega's die er alles aan doen om de processen bekwaam uit te voeren.

Het bedrijf is een echte moderne professional van staalproducten.

Wat ga jij doen?

In de haven van Rotterdam zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een hardwerkende logistiek medewerker die verantwoordelijk is voor het in goede banen leiden van de productie van staalproducten.

Samen met jouw collega's dragen jullie bij aan de productiestroom van staal, balken, aluminium en ijzer. Je signaleert de processen dagelijks en zorgt dat de materialen op de juiste locaties worden aangeleverd.

Ondertussen controleer je als Logistiek Medewerker door middel van een handscanner de hoeveelheden en houdt de documentatie hiervan bij.

Je bent bereid om fysiek zwaar werk te doen en weet als geen ander hoe je de vracht moet laden en lossen. Als Logistiek medewerker heb je een technisch inzicht en kan je met machines overweg.

Je wordt als Logistiek Medewerker ingedeeld door middel van een tweeploegendienst die bestaat uit een fulltime werkweek. De eerste ploeg is van 07 : 00 uur tot 15 : 30 uur en de tweede ploeg is van 15 : 30 uur tot 24 : 00 uur.

Dit wisselt elke week. Een vorkheftruck-en bovenloopkraancertificaat is een dikke pré.

Ben jij de topper die wij zoeken?

Ben jij de ambitieuze logistiek medewerker die wij zoeken? Neem dan contact op via barendrecht logiq.nl of bel ons op 0180-24 00 00.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier