Medewerker Tolkendesk
Amplexor
Amstelveen, North Holland, Netherlands
2 dagen geleden

Description

Acolad is Europees marktleider in professionele vertalingen en een van de meest dynamische spelers in deze sector. Acolad heeft momenteel vestigingen in 25 landen en op 3 continenten en onderscheidt zich door zijn multilokale aanpak, die op internationaal niveau voor veel klanten een bepalende factor is bij hun keuze.

Acolad biedt een breed scala aan taaldiensten voor alle branches en sectoren, inclusief vertaling, lokalisatie en vertolking.

De Acolad Group heeft een sterk partnerschap met meer dan 15.000 professionele vertalers en tolken, allemaal hoogopgeleide taalkundigen.

Onze kantoren bevinden zich momenteel onder andere in Amstelveen, Parijs, Brussel, Genève, Londen, Frankfurt en Zürich. Onze klanten zijn onder meer verschillende overheidsdiensten, internationale advocatenkantoren, banken en juridische en financiële afdelingen van ondernemingen in de FTSE 100.

Acolad is voor haar Nederlandse vestiging Livewords op zoek naar meerdere medewerkers Tolkendesk.

De rol

Als medewerker van onze Tolken Desk ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze overheidsklanten. Het is daarom van belang dat je scherp blijft en de klant ten alle tijden vriendelijk en professioneel te woord staat.

Daarom zijn we op zoek naar iemand met een professionele en zelfstandige werkhouding die goed kan luisteren.

Livewords is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar voor klanten. Aangezien onze overheidsklanten dagelijks meertalige gesprekken voeren, hebben zij jouw hulp hard nodig.

Jij helpt de klanten bij het vinden of reserveren van een tolk in de gewenste taal, voor elke gelegenheid. Op deze manier help jij onze klanten bij het overwinnen van de taalbarrières.

Profiel

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Klantgerichte houding;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Oplossingsgericht;
 • Snel met systemen;
 • Flexibele mindset.
 • Benefits

  Wij bieden je een baan waarbij je de mogelijkheid krijgt om je uren flexibel in te delen. De Tolkendesk bestaat uit een levendig team, met verschillende leeftijden en culturen.

  Bij Livewords heerst een dynamische werkomgeving waar je met plezier samen met je collega’s elke uitdaging aan gaat.Wij zijn gevestigd in Amstelveen, op slechts 5 minuten loopafstand van het metrostation Oranjebaan.

  Het winkelcentrum Stadshart ligt dan ook op een steenworp afstand.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier