Werkvoorbereider nieuwbouw
Eminent Groep
Hengelo (OV), Overijssel, NL
1 dag geleden

Bij onze opdrachtgever wordt het bouwproces uitgevoerd in een projectteam waarbij de projectleider de werkvoorbereider en de uitvoerder zeer nauw met elkaar samenwerken.

Als werkvoorbereider ben je betrokken bij en verantwoordelijk voor het gehele voorbereidingsproces van het bouwrijp maken tot de oplevering.

Je hebt dus een heel brede en veelzijdige functie. Je bent op kantoor werkzaam voor één of meerdere projecten afhankelijk van het soort en de grootte van de projecten.

Het maken en bewaken van de planning van het uitvoeringsprocesHet controleren van de werktekeningen en het verzorgen van de uittrekstatenHet verzorgen van offerteaanvragen het beoordelen van de opgaven en het opstellen van een vergelijkingHet controleren van de gegevens van leveranciers en andere betrokken partijenHet maken van een projectmatige RIE en vervolgens het opstellen van project specifieke V&G- en keuringsplannen

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier