Supervisor Maintenance & Engineering
Michael Page International Netherlands SA
Cuijk, Netherlands
1 dag geleden
source : Joof.nl

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een fulltime Supervisor Maintenance & Engineering voor de regio Nijmegen. In de functie als Supervisor Maintenance & Engineering ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van 20 monteurs.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor diverse projecten en het maken van preventieve onderhoudsplannen. Bedrijfsomschrijving Voor onze klant zijn wij op zoek naar een fulltime Supervisor Maintenance & Engineering voor de regio Nijmegen.

De klant is wereldleider op het gebied van verpakkingen en beschermingsoplossingen. Ze hebben productiefaciliteiten over de hele wereld.

Veiligheid, kwaliteit, samenwerking en strategische groei staan hierin voorop. Omschrijving In de functie als Supervisor Maintenance & Engineering ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van 20 monteurs.

Dit zijn elektromonteurs, mechanisch monteurs en utiliteitsmonteurs. Naast de dagelijkse aansturing ben je verantwoordelijk voor diverse projecten, het maken van preventieve onderhoudsplannen en het multi-inzetbaar maken van de medewerkers.

 • Je rapporteert aan de Manager Maintenance & Engineering. Taken en verantwoordelijkheden : - Het project engineering team ondersteunen bij projecten en nieuwe initiatieven;
 • Verbeterpunten definiëren, conceptontwikkeling en implementatie van te optimaliseren maatregelen van fabricage- en bouwprocessen;
 • Samenwerking met interne en externe stakeholders; - Algemene verantwoordelijkheid voor het onderhoud van bouw- en fabricagesystemen;
 • Het oplossen van storingen aan de technische systemen en machines; - Planning conform onderhouds- en reparatiebudgetten;
 • Een gestructureerde manier van werken implementeren voor risicobeoordelingen en evaluaties; - Monitoring en rapportage van de technische key performance indicators.
 • Profiel van kandidaat Je hebt een technische opleiding afgerond, HBO werk- en denkniveau aangevuld met een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie.

  Je hebt ervaring met Lean Manufacturing, Kaizen en 5S. Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal uitstekend. Je bent een people manager, resultaat- en prestatiegericht, bent proactief, weet medewerkers te motiveren en het beste uit henzelf te halen en hebt een hands-on mentaliteit.

  Aanbod Een uitdagende en afwisselende job in een internationaal bedrijf met informele bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief.

  Het gaat om een vaste functie met 25 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen, deelname aan de pensioenregeling en een kilometervergoeding.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier