Staal/ beton- tekenaar
DUS
Krimpen aan den IJssel, NL
6 dagen geleden

Ben jij degene die achter een goede bouwconstructie van een gebouw zit? Wij hebben jou per direct nodig!

Het bedrijf!

Op het gebied van bouwconstructies is deze opdrachtgever een echte pionier in zijn branche. De opdrachtgever kent een groot ervaringsgebied die varieert van woning- en utiliteitsbouw tot civiele brug- en tunnelconstructies.

Samenwerken staat hoog in het vaandel bij de opdrachtgever, er wordt namelijk veelvuldig overlegd met architecten en aannemers waarbij duidelijke afspraken belangrijk zijn.

Over de functie

Bij deze functie van beton / staal-tekenaar is schakelen tussen verschillende projecten belangrijk. Je bent nooit maandenlang met één project bezig maar met meerdere tegelijk, zo kan je om het kwartier met ander werk te maken hebben.

De kans is daarnaast groot dat je bij goed functioneren snel doorgroeit tot projectleider. Waar je je voorlopig eerst mee bezighoudt als beton / staal-tekenaar is het tekenen van constructies voor variërende bouwprojecten.

In overleg met architecten en aannemers ga je constructies bedenken die aansluiten bij het uiteindelijke doel van een project, dit gebeurt met de programma's Autocad en Revit.

Voornamelijk zal je zelfstandig met opdrachtgevers samenwerken om tot het juiste eindresultaat te komen.

Over jou

Als beton / staal-tekenaar heb jij affiniteit met het bedenken en tekenen van bouwconstructies. Na overleg heb jij eigenlijk gelijk in je hoofd zitten hoe je een constructie wilt hebben, vervolgens hoef je het alleen nog maar op papier te zetten.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed schakelen tussen verschillende projecten, een goede samenwerking met partners is ook geen probleem voor jou.

Je bent ambitieus en wilt graag nieuwe dingen leren, als iets moeilijk wordt zie jij het niet als een blokkade maar een uitdaging.

Je beschikt in ieder geval over de volgende kenmerken :

 • Mts / hts-bouwkunde of civiele techniek diploma
 • Uitstekend in de Nederlandse taal
 • Ervaring met Autocad en Revit
 • Goed in zelfstandig werken
 • Aanbod

  Naast het werken in een leuk en enthousiast team bieden we je nog meer aan :

 • Fulltimebaan met snelle kans op doorgroei tot tekenaar / projectleider
 • Salaris naar ervaring en kennis
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier