Leerling Hovenier
NXPD
Zwolle, NL
3 dagen geleden

Functie omschrijving

Je gaat aan de slag bij een klein bedrijf welke zich bezighoudt met het aanleggen en onderhouden van tuinen en verzorging van bomen.

Als leerling hovenier leer jij meerdere aspecten die bij het aanleggen en onderhouden van tuinen en verzorging van bomen komen kijken.

Denk hierbij aan het leeghalen van een tuin, tot de complete aanleg van beplanting, verlichting, houtwerk en bomen. Jij wordt tijdens de werkzaamheden begeleidt door ervaren hoveniers, zodat jij jezelf goed kunt ontwikkelen binnen het hoveniers vak.

Daarbij zal jij ondersteuning bieden bij de ervaren hoveniers. Het uiteindelijke doel van deze functie is om jou op te leiden tot zelfstandig hovenier.

Ben jij een enthousiaste medewerker uit de omgeving van Zwolle? Neem dan contact met ons op!

Functie eisen

  • Je beschikt over VMBO werk en denkniveau;
  • Je beschikt over een enthousiaste werkhouding;
  • Je bent gemotiveerd om het hoveniers vak te leren;
  • Je bent graag buiten aan het werk;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Zwolle.

    Bedrijfsprofiel

    NXPD biedt naast deze vacature meerdere mogelijkheden voor werk. Wij zorgen dat je voor langere tijd aan het werk bent en blijft.

    De mogelijkheid bestaat om naast het werk een opleiding te volgen en je zo te blijven ontwikkelen.

    NXPD richt zich op arbeidsbemiddeling in de sectoren Bouw & Infra, Techniek & Industrie en Office Support. Wij willen actief bijdragen aan de ontwikkeling van zowel medewerker als klant door middel van persoonlijke begeleiding.

    NXPD wil in 2020 een vast begrip in de regio Oost Nederland zijn als het gaat om de bemiddeling van personeel.

    NXPD, daar maken wij samen werk van’’.

    Solliciteren
    Bij de favorieten invoegen
    Verwijder van favorieten
    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
    voortzetten
    Aanvraagformulier