(Cloud) Infrastructuur architect
Rubicon
Vianen, Netherlands
2 uur geleden
source : Experteer

Voor enterprise organisaties proberen we vooral met een totaaloplossing de klant te helpen. Jouw rol is dan het vertalen van klantwensen naar kwalitatieve en pragmatische voorstellen die als totaal in een project kunnen worden uitgevoerd en in beheer kunnen worden genomen.

Je levert advies van hoge kwaliteit rondom Microsoft’s infrastructuur technologieën, producten en oplossingsgebieden in zeer diverse klantenomgevingen.

Als architect ondersteun je opdrachtgevers zelfstandig of in teamverband met het ontwerpen, bouwen, testen, deployen en beheren van op Microsoft gebaseerde oplossingen en infrastructuren.

Je ondersteunt organisaties bij de implementatie van infrastructuur-oplossingen zoals Windows Server, Active Directory, Lync, BizTalk en System Center producten.

Ook de migratiemogelijkheden van on premise / private cloud naar volledig cloud behoren tot je adviezen. De meeste projecten bevinden zich in de categorie enterprise en worden uitgevoerd in complexe technische en hybride omgevingen.

Je voldoet aan de volgende voorwaarden : Minimaal een afgeronde HBO-opleiding op een relevant ICT-werkgebied (Informatica).

4 tot 6 jaar ervaring in het ontwikkelen of implementeren van oplossingen op basis van Microsoft infra-technologieën waaronder networks, storage, windows, messaging en monitoring.

Gedegen kennis en aantoonbare ervaring in Windows 2012 R2, Active Directory, Exchange, Microsoft SQL, SharePoint 2013, SharePoint Online, Powershell, Vmware en / of System Center producten.

Relevante certificeringen zijn aanwezig of daarmee ben je bezig.Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.Klant- en resultaatgericht.

Enthousiast, gedreven, leergierig en innovatief.Goede communicatieve en adviesvaardigheden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier