Doktersassistent polikliniek Dermatologie
St. Antonius Ziekenhuis
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Jouw werkdag is elke dag anders. Zo ben je verantwoordelijk voor de planning en organisatie rondom en tijdens de spreekuren van de specialisten en speel je een belangrijke rol bij het assisteren van de artsen tijdens poliklinische ingrepen.

Daarnaast voer je zelfstandig diverse behandelingen uit aan de hand van vaststaande werkafspraken en protocollen. Verder verricht je administratieve taken zoals backoffice werkzaamheden, waarbij triage een belangrijke rol speelt.

Gastvrijheid staat daarbij hoog in het vaandel binnen ons ziekenhuis. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We zijn continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening.

Jouw initiatief en verbetervoorstellen worden daarbij op prijs gesteld. Als doktersassistente ben je het visitekaartje van onze polikliniek en kun je daadwerkelijk het verschil maken voor de patiënt!

Jij brengt mee

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met een gezonde dosis humor. Onze patiënten benader je servicegericht en met persoonlijke aandacht.

Je bent een ondernemend en positief ingesteld mens die zorgvuldig en zelfstandig is in de uitvoering van het werk. Bij drukte op de polikliniek weet je de rust te bewaren en blijf je aandacht houden voor de patiënt.

Je bent flexibel in je werkdagen en je vindt het leuk om op meerdere locaties te werken (Nieuwegein, Utrecht, Woerden en De Meern).

Om als doktersassistent binnen de polikliniek Dermatologie aan de slag te kunnen heb je

 • een diploma doktersassistent
 • kennis van steriel werken en instrumentaria
 • minimaal 1 jaar ervaring bij voorkeur binnen een polikliniek
 • dermatologische ervaring is een pre
 • Wij bieden jou

 • een prettige werksfeer met collega’s die je goed inwerken en voor je klaar staan;
 • een arbeidsovereenkomst voor 8 tot 16 uur;
 • werkdagen met variabele werktijden tussen 7.30 tot 17.00 uur;
 • een salaris van minimaal € 1.792,- en maximaal € 2.665,- bruto per maand (FWG 35) op basis van een 36-urige werkweek en afhankelijk van je ervaring en opleiding (CAO Ziekenhuizen);
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en de mogelijkheid deel te nemen aan een fiets-, fitness-
 • of bring your own device’’-regeling.

 • mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding;
 • deelname aan carrièreportaal Sterk in je Werk’
 • Aangenaam!

  Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen van Nederland waar, naast de beste patiëntenzorg, innovatie en onderzoek centraal staan.

  Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Onze ruim 6.

  000 betrokken medewerkers zitten zich dagelijks in om onze missie ’samen zorgen voor kwaliteit van leven’ waar te maken.

  De polikliniek Dermatologie

  De vakgroep Dermatologie van het St. Antonius Ziekenhuis bestaat uit 11 dermatologen verdeeld over de locaties Nieuwegein, Utrecht, Woerden, het Spatadercentrum De Meern en de buitenpolikliniek in Houten en Mijdrecht.

  De polikliniek Dermatologie is een drukke, goed georganiseerde polikliniek waar specialisten, doktersassistenten, verpleegkundigen, een verpleegkundig specialist en administratief medewerkers op professionele wijze nauw samenwerken om kwalitatief goede dermatologische zorg.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier