Stage Duurzaamheid & Kwaliteit
Zeeman
Alphen aan den Rijn , NL
1 dag geleden

Zeeman is een snel expanderende, Europese organisatie met inmiddels meer dan 1.300 filialen in zeven landen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) maakt sinds onze oprichting in 1967 deel uit van onze manier van werken.

In de begintijd noemden we het alleen geen maatschappelijk verantwoord ondernemen’. Bij Zeeman noemden we dat : zuinig. We gaan zuinig om met mensen, materialen, milieu en maatschappij.

Onze afdeling MVO & Kwaliteit is onderdeel van de inkoopafdeling. Het is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid dat al deze filialen worden voorzien van de juiste artikelen met de beste kwaliteit tegen de meest voordelige prijs.

Daarbij wordt niet voorbij gegaan aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid van een bedrijf als Zeeman. Het beleid rondom Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dan ook sterk verankerd in de cultuur en processen van onze organisatie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier