Procesoperator A
ROC Tilburg
Tilburg, North Brabant
4 dagen geleden

Als procesoperator A werk je zelfstandig aan een onderdeel van het productieproces. Je bedient en bewaakt apparatuur, controleert de kwaliteit van product en proces en grijpt in indien nodig.

Daarnaast verricht je onderhoud aan apparatuur. Je maakt bij je werkzaamheden gebruik van uiteenlopende controle- en bedieningsapparatuur.

Bij alle werkzaamheden spelen veiligheid, gezondheid en milieuzorg een belangrijke rol.

Je kiest voor werkend leren. Een werkplek in de branche is een vereiste. Je werkt in ploegen en daarnaast ga je drie uur per week naar school.

De procesoperator A-opleiding bieden we aan in open leren , dat betekent dat je op verschillende momenten naar school kunt komen voor de theorielessen en voor begeleiding op maat.

Bij de grotere bedrijven worden de theorielessen bij grote groepen op het bedrijf verzorgd door een roc-docent. Je kunt eind augustus en eind januari aan de opleiding beginnen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier