Junior docent Medische Informatiekunde
Amsterdam UMC
Amsterdam, NL
4 dagen geleden
 • Aantal uur : 14
 • 36 uur per week
 • Diensten : Dag diensten
 • Divisie : (Staf) diensten
 • Contractvorm : bepaalde tijd
 • Salaris : € 2.911 - € 4.615
 • Reageer tot en met : 1 december 2021
 • Solliciteer direct Reageer binnen 76 dagen

  Wat ga je doen?

  Om de informatievoorziening in de medische wereld in goede banen te leiden, zijn mensen nodig met kennis van geneeskunde en informatiekunde.

  De Amsterdam Universitair Medische Centra, locatie AMC bieden in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam de bacheloropleiding Medische Informatiekunde aan.

  Studenten Medische informatiekunde leren informatie bruikbaar te maken in en voor de gezondheidszorg en krijgen een boeiende combinatie van programmeren, wiskunde en geneeskundige vakken.

  De gezondheidszorgpraktijk is een belangrijk onderdeel van het programma. Het onderwijsprogramma kent 6 leerlijnen : gezondheid en ziekte, organisatie van zorg, informatiekunde, interdisciplinariteit en professionele- en academische competenties.

  Met de nieuwe bachelor MI-X kiest de opleiding Medische Informatiekunde voor een vooruitstrevend onderwijsprogramma dat zich kenmerkt door casus- en projectgestuurd leren, blended learning, activerende en prikkelende onderwijsvormen, aandacht voor het ontwikkelen van zelfstandigheid en kritisch denken en een heldere opbouw in het programma.

  Het opleidingsmanagement Medische Informatiekunde is op zoek naar een inhoudelijk deskundige, enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die na afstuderen in de informatica, (medische) informatiekunde, biomedische technologie, technische geneeskunde, datascience, AI, biomedische wetenschappen, gezondheidswetenschappen of vergelijkbare richting, gedurende maximaal 3 jaar als junior wetenschappelijk docent een bijdrage willen leveren aan het verzorgen van onderwijs in de nieuwe bachelor Medische Informatiekunde.

  De junior docent worden hierbij begeleid door ervaren docenten en onderwijskundigen. Er wordt veel werk gemaakt van professionalisering en community-vorming van deze groep.

  Het behalen van een Basis Kwalificatie Onderwijs (BK) behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden.

  Vragen over deze functie? Dewi Henneman Recruitment adviseur

  Wat neem je mee?

 • Wij vragen kandidaten met minimaal een afgeronde bachelor informatica, (medische) informatiekunde, computer science, computational science, information studies, software engineering, biomedische technologie, datascience, kunstmatige intelligentie, wiskunde, technische geneeskunde, biomedische wetenschappen, gezondheidswetenschappen of vergelijkbare richting te solliciteren.
 • Je hebt affiniteit met de zorg- en ICT wereld en bij voorkeur al wat ervaring opgedaan in het geven van onderwijs, bijvoorbeeld als student-assistent.
 • Het lijkt je leuk om met ervaren docenten en onderwijskundigen te werken aan innovatieve onderwijsvormen en bent zeker niet bang om voor een groep studenten te staan.
 • Je hebt een hoge mate van stressbestendigheid, zelfstandigheid, doortastendheid en flexibiliteit.
 • Je neemt graag initiatief en bent leergierig. Duur van het dienstverband betreft bepaalde tijd.
 • Je krijgt een jaarcontract aangeboden met de intentie dit jaarcontract, bij goed functioneren te verlengen met maximaal nog twee jaar.
 • Van jou wordt verwacht dat je minimaal voor de periode van 1 jaar beschikbaar bent. Een deeltijdfunctie (0.4- 1.0fte) behoort ook zeker tot de mogelijkheden
 • Wat bieden we jou?

 • Je krijgt een jaarcontract aangeboden met de intentie dit jaarcontract, bij goed functioneren te verlengen met maximaal nog twee jaar.
 • Van jou wordt verwacht dat je minimaal voor de periode van 1 jaar beschikbaar bent. Een deeltijdfunctie (0.4- 1.0fte) behoort ook zeker tot de mogelijkheden

 • Naast een goed basissalaris krijg je onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Bereken hier jouw netto salaris.
 • Gratis en onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving GoodHabitz.
 • Pensioenopbouw bij het ABP, waarvan wij 70% van de premie betalen.
 • Vergoeding van 75% van je OV-reiskosten. Kom je liever op de fiets? Dan hebben we een goede fietsregeling.
 • Een actieve personeelsvereniging én Jong Amsterdam UMC vereniging, die beide leuke (sportieve) activiteiten en evenementen organiseren.
 • Bekijk alle arbeidsvoorwaarden van Amsterdam UMC

  Waar ga je werken ?

  De junior docenten worden functioneel aangestuurd door het opleidingsmanagement van de opleiding Medische Informatiekunde.

  De thuisbasis van de junior docenten is de afdeling Klinische Informatiekunde. Het Teaching and Learning Center (TLC) van Amsterdam UMC, locatie AMC levert didactische ondersteuning aan docenten.

  Binnen het TLC wordt onder verantwoordelijkheid van het opleidingsmanagement gewerkt aan onderwijsinnovatie, docentprofessionalisering, kennisdeling en ontwikkeling.

  Dit doet het TLC door in de vorm van een community van docenten, studenten en onderwijskundigen van het Centrum voor Evidence-Based Education met elkaar te verbinden.

  De cultuur is open en de samenwerking over het algemeen laagdrempelig. Bovendien streven we naar gelijke kansen voor iedereen.

  Dat betekent dat er ruimte is voor eenieders cultuur, afkomst, ideeën en creativiteit.

  Wat kun je verwachten ? Een baan in onze prachtige hoofdstad Werken bij de meest favoriete werkgever in de zorg (intermediair 2021) Alle collega's hebben hetzelfde doel : bijdragen aan de zorg voor morgen Wij zorgen niet alleen voor onze patià nten, maar ook voor jou Samenwerking kenmerkt zich door onderling vertrouwen en interesse voor elkaar Er is ruimte voor ontplooiing, verdieping en verbreding van je kennis Amsterdam UMC innoveert continu, je moet dus om kunnen gaan met verandering Op locatie VUmc kun je beperkt parkeren, maar met het OV stap je voor de deur uit Op locatie AMC is het vaak iets langer lopen naar je werkplek, maar daardoor springt je stappenteller sneller op groen Een volle agenda, want onze personeelsvereniging organiseert veel leuke activiteiten

  Jouw toekomstige collega’s Bekijk de videostories van de Amsterdam UMC AmbassadeursAmsterdam UMCTulpVerpleegkundige visie

  Laten we kennis maken

  De eerste ronde sollicitatiegesprekken bestaan uit een selectiegesprek met de opleidingsdirecteur en de hoofden van de opleidingen.

  Heb je nog vragen? Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij Monique Jaspers , Opleidingsdirecteur / Hoogleraar, via m.

  w.jaspers amsterdamumc.nl.

  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Dewi Henneman , Recruitment adviseur, via d.r.henneman amsterdamumc.nl.

  Een referentiecheck, screening en aanstellingskeuring kunnen onderdeel zijn van de procedure. Lees hier of dit ook voor jou geldt.

  Kom je bij ons in dienst, dan vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Deze vacatures vind je misschien ook leuk

  Projectleider SpringLab Overig Onderwijs

 • bepaalde tijd met uitzicht op vast
 • 24 - 32 uur Intensief samenwerken met geneeskunde studenten! Als stevige en innovatieve verbinder kun jij jouw creativiteit vol op kwijt!Projectleider SpringLab Overig Onderwijs
 • bepaalde tijd met uitzicht op vast
 • 24 - 32 uur Intensief samenwerken met geneeskunde studenten! Als stevige en innovatieve verbinder kun jij jouw creativiteit vol op kwijt!Projectleider SpringLab Overig Onderwijs
 • bepaalde tijd met uitzicht op vast
 • 24 - 32 uur Intensief samenwerken met geneeskunde studenten! Als stevige en innovatieve verbinder kun jij jouw creativiteit vol op kwijt! Bekijk alle vacatures
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier