Basisarts
Joof Media
Arnhem, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Vacature Basisarts Obesitaskliniek regio ArnhemVoor een kliniek gespecialiseerd in de behandeling van obesitaszijn wij op zoek naar een arts.

Het betreft een functie voorminimaal 24 uur per week. Het werkrooster wordt in overleg met joubepaald, maar je kunt ervan uitgaan dat je enkel dagdiensten draaiten geen onregelmatige diensten.

Ben je meer dan 24 uur per weekbeschikbaar? Dan is dit zeker bespreekbaar. Over de functie Alsbasisarts ben jij verantwoordelijk voor de controles en medischebegeleiding van patiënten met morbide obesitas.

Je komt te werkenin een multidisciplinair team waarin je samenwerkt met een diëtist,bewegingsdeskundige en psycholoog. Jouw voornaamste taken bestaanuit het bewaken van de medische ontwikkelingen tijdens de trajectenvan gewichtsreductie en -

stabilisatie. Hierbij verzorg je dediagnostiek tijdens de screenings en geef je zowel individuelesessies als groepssessies.

 • Daarnaast schrijf je medicatie voor.Jouw profiel : Jij bent gediplomeerd en BIG geregistreerd basisartsen hebt affiniteit met de doelgroep;
 • Bij voorkeur heb jewerkervaring op het gebied van obesitas, óf je hebt affiniteit metobesitas en enige kennis / ervaring op gebied van interne geneeskundeen / of cardiologie en comorbiditeit;
 • Je bent flexibel, betrokken enstaat stevig in je schoenen. Wij bieden : Een dienstverband bijdesbetreffende zorginstantie;
 • Volledige begeleiding bij hetsollicitatieproces; De functie is ingeschaald in cao ZKN FWG 65.Daarnaast biedt de zorginstantie een prima pakket aanvullendearbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en goedevoorzieningen op het vlak van scholing / ontwikkeling, pensioen enziektekosten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier