Leraar L11
Koraal
West-Brabant
4 dagen geleden

Over Het Driespan

In de regio West-Brabant is Koraal sterk vertegenwoordigd door de scholen van Het Driespan. Het Driespan verzorgt speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor leerlingen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar oud, met een ernstige gedragsstoornis en / of psychiatrische stoornis.

Het onderwijs wordt, aan ruim 1700 leerlingen, gegeven op twaalf scholen in Oosterhout, Breda, Rijsbergen, Roosendaal, Ossendrecht en Bergen op Zoom.

Elke school heeft een eigen specifiek onderwijsprofiel, waardoor het onderwijs zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoefte van de individuele leerling.

Perspectiefrijk onderwijs en uitgaan van de mogelijkheden van elke leerling zijn de belangrijkste uitgangspunten. Meer weten?

Kijk dan op onze corporate website.

Over het Brederocollege

Het Brederocollege is een school voor voortgezet speciaal onderwijs in Breda. Leerlingen tussen 12 en 18 jaar met sociaal-emotionele problemen of psychiatrische problematiek krijgen onderwijs met specifieke ondersteuning.

Het onderwijs is op VMBO en HAVO niveau. Werken binnen het Brederocollege brengt uitdaging met zich mee. Een dynamische werkplek waarbinnen we steeds zoeken naar het best passende onderwijsaanbod voor onze doelgroep.

Ben jij innovatief en durf je out of the box te denken dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

De leerlingen zelfvertrouwen geven :

Op onze school vinden we het belangrijk dat je lekker in je vel zit en je zo optimaal mogelijk kunt ontwikkelen. Je leert verschillende leermethodes, zodat je zelf ervaart welke methode het beste bij jou past.

Je leert zelfstandig taken uit te voeren. Dit draagt bij aan je zelfredzaamheid. Die heb je op school nodig, in je latere studie, maar ook in je sociale leven.

Onze docenten stimuleren je om actief bezig te zijn met je eigen sociaal-emotionele ontwikkeling. Wij begeleiden jou, maar je zet zelf de stappen.

Daarmee krijg je meer zelfvertrouwen. Je merkt steeds beter wat bij jou past en wat je later, in de toekomst, kunt en wilt gaan doen."

Het Brederocollege zoekt voor het nieuwe schooljaar 2021-2022 een Leraar L11 voor de VMBO-bovenbouw op de locatie Brederostraat.

Wat bieden wij?

 • Een reguliere benoemingconform CAO Primair Onderwijs.
 • De functie van leerkracht wordt ingeschaald in schaal L11, conform CAO Primair Onderwijs.
 • Na je start en gedurende je loopbaan bij Het Driespan wordt er ruimte en begeleiding geboden voor je persoonlijke ontwikkeling.
 • Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering en eindejaarsuitkering.
 • Werken in een enthousiast en leuk team.
 • Wat vragen wij van jou?

 • Je bent bevoegd leraar en in het bezit van een PABO diploma.
 • Je bent vaardig in het afstemmen op pedagogische en didactische behoeften van de leerling.
 • Je bent in staat te reflecteren op eigen handelen.
 • Je bent in staat creatief mee te denken in mogelijkheden.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Kandidaten met ervaring binnen het speciaal onderwijs of extra kennis en expertise van de doelgroep hebben onze voorkeur.

  We hopen en verwachten dat je bijdrage zich ook kenmerkt door onze vier kernwaarden; innovatief, transparant, samen en onderscheidend.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier