Medewerker TD (dagdienst)
LMH Engineering
Schiphol-Rijk, NL
6 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Wat ga je doen?

Als Medewerker TD maak jij 1 / 3e deel uit van een klein, veelal zelfstandig werkend en vakkundig team monteurs. Onder de vleugel van de HTD wordt jij hoofdelijk verantwoordelijk voor het operationeel draaiend houden van de fabriek.

In deze fabriek staan meerdere CNC machines in werking om uiteenlopende compontenten te ontwikkelen voor industriële klanten.

Doordat jij in een klein team terecht komt, betekent dit ook dat van jou een bepaalde mate van zelfstandigheid wordt verwacht.

Jullie doel is om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen, waar nodig storingen op te lossen en noodreparaties (snel en accuraat) uit te voeren en dagelijks de machines te analyseren en hiervoor verbetervoorstellen te maken.

Je dient ook actie te ondernemen in overleg met de voorman.

Wat wordt jou geboden?

Naast een marktconform jaarsalaris tussen de 36000,- tot 49.500,- biedt de organisatie jou :

 • Een verantwoordelijke en redelijk vrije functie
 • Dagdienst-rol
 • CAO Metalektro; incl. 40 vakantiedagen, pensioen, tijd-voor-tijd regelingen etc.
 • Doorgroeimogelijkheden binnen een internationale organisatie
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • Problemen kunnen analyseren en innovatief oplossen (zowel preventief als correctief onderhoud)
 • Affiniteit met metaalbewerkingsmachines (CNC) is een sterke pré
 • Oog voor kwaliteit en veiligheid en goed zelfstandig kunnen werken
 • Het meedenken bij het opstellen van (langere termijn) onderhoudsplannen, schema's en het documenteren van storingen / reparaties.
 • Waar ga je werken?

  In deze rol als Medewerker TD ga je aan de slag bij een nu snelgroeiende, internationaal opererende organisatie. Van oudsher is het echter een klein bedrijfje, dat goed wilde worden in het ontwikkelen van componenten.

  Inmiddels kunnen we 60+ jaar later stellen dat het is gelukt en is dit bedrijf een grote naam in de markt. In totaal wereldwijd werken er ongeveer 250 medewerkers.

  In Nederland zijn dit er rond de 50 (kantoor en werkplaats!)

  Het bedrijf is dus echt specialist in wat ze doen, maar vormt geen marktleider in de metaalindustrie. Wel is het een financieel gezond bedrijf, waar ruimte voor groei, ontwikkeling en vernieuwing is.

  Zo is hun machinepark nu nog wat "ouder" hier en daar. Dit wordt in de komende 5 jaar volledig vernieuwd en zal verder gerobotiseerd worden.

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met Marifer opnemen via marifer.aguirrebroca lmhengineering.

  com of op (010) 754 2727. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

  LMH Engineering the recruitment engineers

  Arbeidsvoorwaarden

  €3100 - €3800 per maand + CAO Metalektro + pensioen + dagdienst

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier