Leraar
De Onderwijsspecialisten
Apeldoorn,NL
4 dagen geleden

SPECIAAL OP ZOEK NAAR EEN LERAAR ALS JIJ!

Gezocht : een inspirerende, vindingrijke, en doortastende leraar die onderwijs samen wil geven en hart heeft voor kinderen met speciale behoeften (0,4 - 1,0 wtf).

De Onderwijsspecialisten is op zoek naar nieuwe collegas voor onze scholen in Arnhem, Oosterbeek, Apeldoorn, Zetten, Ede, Veenendaal, Didam, Doetinchem en Zutphen.

Misschien ben jij dat wel! Dan is het fijn om wat meer te weten over onze organisatie. We geven je een kort inkijkje.

De Onderwijsspecialisten Wij zijn De Onderwijsspecialisten. Experts in speciaal onderwijs en begeleiding aan leerlingen van 4 tot 20 jaar.

Belangrijk en mooi werk! Ons ambitieniveau is hoog : leren en ontwikkelen zit in onze genen. Daarom worden we erg enthousiast van nieuwe initiatieven en het creƫren van kansen.

Als je bij ons komt werken, krijg je een dienstverband vanuit De Onderwijsspecialisten. Binnen deze stichting werken 25 scholen samen aan onderwijs voor leerlingen die specifieke ondersteuning nodig hebben.

Samen laten we elk kind groeien.

Word jij leraar bij De Onderwijsspecialisten?

Expertise en enthousiasme voor het vak zit iedere Onderwijsspecialist in de genen : wij willen elke leerling laten groeien.

Is dat ook jouw ambitie? Check dan onderstaande punten en oordeel zelf : is er een match of niet?

Dit is waar je het voor doet

 • Laten groeien van kinderen met speciale behoeften.
 • Samen onderwijs geven : samen met je leerlingen, samen met je collega's, samen met de ouders en samen met andere betrokkenen.
 • Een hechte band opbouwen met leerlingen : betrokken maatwerk tot achter de komma, met oog voor talenten en uitdagingen.
 • Volop ruimte voor eigen regie over je loopbaan : jij kiest en professionaliseert, De Onderwijsspecialisten denkt mee en faciliteert.
 • Waardering voor jouw inbreng over drijfveren, doelen en manieren om de ambitieuze toekomst waar te maken.
 • Dit breng je mee

 • Je bent in het bezit van een pabo-diploma.
 • Je hebt zichtbaar plezier in werken met kinderen en / of jongeren bij het wie het leren niet vanzelf gaat.
 • Je staat stevig in je schoenen : klaar om de uitdaging samen met je leerlingen aan te gaan.
 • Je werkt graag samen met je collegas : samen sterk om het beste in leerlingen naar boven te halen.
 • Ons aanbod Een aanstelling van 0,4 - 1,0 wtf van op (een van) onze scholen in Arnhem, Oosterbeek, Apeldoorn, Zetten, Ede, Veenendaal, Didam, Doetinchem en Zutphen.

  Je werkdagen, het aantal uren en de looptijd van je arbeidsovereenkomst is in overleg. Bij goed functioneren, bieden we je graag een vast contract aan.

  Je collegas ontvangen je met open armen en werken graag met je samen.

  Stap je aan boord? Dan bieden we je een salaris in schaal L10 of L11, afhankelijk van je kennis en ervaring. Je werkt volgens de cao po.

  Je krijgt bovendien alle ruimte om verder te leren : we bieden ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma's, zowel inhoudelijk als verbredend.

  Je bent regisseur van je eigen loopbaan.

  Referentienummer 19-223

  Solliciteren

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier