Orthoptist
Treant Zorggroep
Stadskanaal, NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen

Goed zien is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bij Treant zien we veel kinderen en volwassenen met oogklachten zoals scheelzien en verminderd zicht.

Gelukkig hebben zij in veel gevallen baat bij een niet-chirurgische behandeling. We zijn bij Treant op zoek naar een extra orthoptist die hen die behandeling kan geven.

Het gaat om een zelfstandige en uitdagende functie met voldoende aanbod van complexe gevallen : want bij Treant verlenen we oogzorg in de volle breedte, inclusief strabismusoperaties.

Daarnaast begeleid je stagiaires en artsen in opleiding. Samen bepalen we het het aantal uren dat je gaat werken.

Waar ga je werken

Bij Treant Zorggroep. Een organisatie die met haar 3 ziekenhuislocaties en 17 centra voor zorg en wonen een unieke zorgcombinatie is in het Noorden.

Onze ambitie is dat patiënten op alle ziekenhuislocaties van Treant kunnen rekenen op goede oogzorg. Maar door een tekort aan oogartsen is de zorg nu geconcentreerd op locatie Refaja in Stadskanaal, met een satellietpoli in het Scheper (Emmen).

Het is een uitdaging om iedereen het patiëntenaanbod in onze regio is groot te voorzien van efficiënte en kwalitatief goede zorg.

We zetten daarom maximaal in op taakherschikking binnen de oogheelkunde. Voor verdere optimalisatie van onze zorgverlening en ter aanvulling van het team zijn wij daarom op zoek naar een orthoptist.

Je gaat werken in een dynamische en goed geoutilleerde praktijk, in een plezierige werkomgeving. Er wordt intensief samengewerkt met verschillende gespecialiseerde paramedici (TOA, optometrist, orthopstist en physician assistent)en oogartsen.

De sfeer op de werkvloer is prettig : korte lijnen en altijd ruimte voor humor. Je werkt voornamelijk op de locaties Refaja in Stadskanaal en soms op locatie Scheper in Emmen.

Wie zoeken wij

We zoeken een enthousiaste en gediplomeerde orthoptist, het liefst met enige werkervaring. Je bent in staat zelfstandig te werken en kunt goed inschatten wanneer overleg met een oogarts nodig is.

Je kunt een behandelplan opstellen voor een strabismusoperatie en bent bekend met de aanpak van myopisatie beheersing. Het samenwerken met collega’s en medewerkers van andere disciplines gaat je goed af.

Je bent communicatief vaardig en interesseert je voor nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied. Je denkt mee over hoe we die ontwikkelingen binnen onze afdeling kunnen toepassen.

Wat bieden wij

De mogelijkheid om het vak van orthoptiste breed uit te voeren in een betrokken team. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen.

Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen.

Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier