Medewerker onderhoud Buiten
McDonald's Franchise Group Zuid-Limburg
Udenhout
5 dagen geleden

Good Times

Bij McDonald’s is het onze missie om gasten een spontaan geluksmomentje te bieden met het aanbieden van fresh en fast food waar zij zich goed bij voelen.

Elke gast is bij ons welkom, we staan altijd open voor vernieuwing en we bieden onze gasten elke dag graag weer de beste ervaring en producten aan.

Iedereen is welkom

Bij McDonald’s waarderen we je om wie je bent. Elk talent is van harte welkom. We bieden de vrijheid en kansen om je op jouw manier te ontwikkelen binnen alle lagen van onze organisatie.

Werken bij McDonald’s is leuk voor nu en goed voor later.

Teamwork makes the dream work

Bij McDonald’s speelt teamwork een belangrijke rol. Je werkt in een gezellig en groot team waar iedereen op elkaar is ingespeeld.

Samen doen jullie er alles aan om iedere gast een excellente ervaring mee te geven. Je leert veel nieuwe mensen kennen met een grote diversiteit aan achtergronden.

Makkelijk te combineren

Met meer dan 250 restaurants is er altijd wel een McDonald’s restaurant bij jou in de buurt. Daarnaast is een baan bij McDonald’s door de ruime openingstijden makkelijk te combineren met allerlei andere zaken die belangrijk zijn in jouw leven.

Duurzaamheid en leiderschap

Met ons internationale duurzaamheidsprogramma Scale for Good’ zetten we onze schaalgrootte in om een positieve impact te maken op onze omgeving.

Dit doen we met vijf centrale speerpunten : Reducing (Food) Waste, Climate Action, Good Employer, Sustainable Protein en Commitment to Families.

Samen met gasten, werk- en franchisenemers en keten- en samenwerkingspartners maken we verschil. Onze gasten staan centraal, zij kunnen extra genieten wanneer ze een goed gevoel hebben bij McDonald’s, dat aandacht heeft voor mens, dier en milieu.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier