Steigerbouwer
Abiant
Groningen, NL
3 dagen geleden

Over de functie

Als steigerbouwer werk je graag in de buitenlucht en heb je soms een prachtig uitzicht over Groningen en omgeving. Je bent dan ook niet bang om op hoogte te werken.

Daarnaast ben je fysiek in staat om zware werkzaamheden te verrichten en werk je graag met je handen. Herken jij jezelf hierin, dan ben jij de steigerbouwer die wij zoeken!

Je komt op veel verschillende locaties. Samen met je collega's werk je op een professionele manier en ga je nauwkeurig te werk.

Je hebt geen moeite met het lezen van tekeningen en schetsen en je weet dit op correcte wijze uit te voeren. Veiligheid staat altijd voorop! jij zorgt er dus voor dat je de kwaliteit en veiligheid waarborgt.

Naast je collega's heb je veel contact met opzichters, uitvoerders, schilders en dakmonteurs. Samen zorg je ervoor dat de steiger op een juiste manier zal worden opgebouwd.

Werktijden zijn variƫrend maar grotendeels van 8.00 tot 17.00 uur.

Functie-eisen

 • VCA - certificaat of bereid deze te halen; dat kan via Abiant!
 • Flexibele instelling
 • Niet bang voor hoogtes
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Over het bedrijf

  Onze opdrachtgever is gevestigd in Groningen. Het bedrijf voert kleine en grote projecten uit door heel Nederland. Of het nu gaat om een steiger bij een kerktoren, de nieuwbouw van een kantoorgebouw of het realiseren van een nieuw aquaduct, ieder project staat op zich en krijgt dezelfde aandacht en professionele benadering.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier