Werkvoorbereider beton
Artiflex
Arnhem, NL
5 dagen geleden
source : InGoedeBanen.nl

Functieomschrijving

Voor onze vacature in Arnhem zijn wij op zoek naareen werkvoorbereider beton. Zou jij graag willen werken in debetonwereld?

En ben je op zoek naar een baan waar je geniet vanveel vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan is dit wellicht dévacature voor jou!

Als werkvoorbereider zorg jij voor dejuiste informatiestroom richting de werkplaats. Dit betekent dat jeje onder andere bezig zal houden met de planningen, de productie ende uitvoering.

Het is voor jou een interesse om tekening door tenemen en om te controleren hoe het project het beste kan wordenuitgevoerd.

Door je bezig te houden met de inkoop is het aan jou omte controleren hoe er kosten bespaard kunnen worden bij deuitvoering van het project.

Je staat dagelijks in contact metleveranciers en onderaannemers. Je bent in staat om op detailniveaute denken en je kunt goed tegen stress.

Functie-eisen

Voordeze functie is het noodzakelijk dat je aan de volgende eisenvoldoet :

 • Jemoet zowel een teamspeler zijn als zelfstandig kunnenwerken
 • Je beschikt over genoeg kennis over hetproces van concept tot realisatie.
 • Je voelt jethuis in een team en je bent verbindend.
 • Jehebt enkele jaren ervaring alsprojectleider
 • Arbeidsvoorwaarden

  Afhankelijk van jouw ervaring zal het salaris tussende € 3000,- en € 5000,- per maand liggen. Naast het salaris biedenwe jou het volgende :

 • Eendynamische werkomgeving met een informelesfeer;
 • Eenteam met enthousiaste en gedrevencollega’s;
 • Diversekansen om je te ontwikkelen binnen jefunctie
 • Heb jij interesse in devacature werkvoorbereider beton? Solliciteer dan nu op dezevacature of stuur je cv naar m.kemper artiflex.

  com en wij nemen dangegarandeerd contact met je op! Heb je vragen of neem je lieverdirect zelf contact op? Bel of WhatsApp Martina dan via 06 -27917717.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier