Verzorgende IG/ Parttime/ Zorg aan huis!
Startpeople
Rotterdam, NL
1 dag geleden

Over de functie

Vind je het een uitdaging om het verschil te kunnen maken voor de cliënten in hun eigen leefomgeving en wil je graag bijdragen om de situatie van deze cliënten te optimaliseren?

Als VIG-er ondersteun en begeleid je cliënten aan de hand van het zorgleefplan. Daarnaast hou jij je bezig met de algemene dagelijkse levensbehoefte (ADL) van de cliënt.

Tijdens jouw wijkdienst ben jij verantwoordelijk voor het individuele zorgleefplan en degene bij wie cliënten en familieleden kunnen aankloppen met vragen.

Je neemt deel aan overleggen en je denkt graag mee over mogelijke verbeteringen. Wij zoeken enthousiaste VIG-ers voor de gebieden : Scheveningen, Duindorp en Belgisch Park! De organisatie waar wij mee samenwerken wil direct met jou in zee en willen jou voor langere tijd aan hun team verbinden!

Functie eisen

Jij bent bewust van jouw kwaliteit en onmisbaarheid en wilt de allerfijnste plek om voor te werken. Bij deze heb je die gevonden! Belangrijk voor ons is dat jij jouw diploma Verzorgende IG hebt, de juiste dosis enthousiasme en dat jij beschikbaar bent voor minimaal 28 uur per week (parttime).

Over het bedrijf

Je komt te werken in de omgeving van Den Haag. Deze organisatie zet zich in om cliënten te ondersteunen in en met de dagelijkse levensbehoefte.

De belangrijkste motivatie is een glimlach op het gezicht bij de alle cliënten van de desbetreffende wijk waarin jij aan de slag zal gaan.

Wat we bieden

 • De functie is ingeschaald in FWG 35 tussen de €1.800 en €2.665 (afhankelijk van opleiding en ervaring) conform CAO VVT;
 • Zoals aangegeven wil de organisatie JOU aan hen binden voor een langere periode, met uiteindelijk een eventueel vast dienstverband!

  015 213 29 65

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier