Agrarisch Medewerker
AB Midden Nederland
Houten, NL
5 uur geleden

De oorsprong van AB Midden Nederland ligt in de agrarische sector. Onze vakbekwame mensen werken voor diverse tuinbouw- veehouderij en fruitbedrijven.

Zo zoeken wij o.a. regelmatig melkers, fruitplukkers en teeltmedewerkers. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Dit ga je doen

Ben jij een agrariër in hart en nieren en ken jij de kneepjes van het vak in het werken met pluimvee, koeien, varkens, of geiten?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

AB Midden Nederland zoekt medewerkers met ervaring binnen de agrarische sector, die in staat zijn om een bedrijf draaiend te houden.

Heb jij deze ervaring? Dan komen we graag in contact met jou en kunnen we je leuk en afwisselend werk bieden bij verschillende agrarische bedrijven.

Werkgebied : Omgeving Veenendaal, Amersfoort, Utrecht

Je bent direct in dienst bij AB Midden Nederland en kunt voor korte tijd op diverse bedrijven worden ingezet, maar het is ook mogelijk dat je voor langere tijd bij eenzelfde opdrachtgever werkt.

We vragen enige flexibiliteit van je om ook ingezet te kunnen worden bij bedrijven die in één van onze andere sectoren werkzaam zijn, wanneer dit nodig is.

Dit breng je mee

 • Je hebt ervaring in het zelfstandig werken binnen de agrarische sector
 • Je houdt van aanpakken
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en een trekkerrijbewijs
 • Je bent fexibel wat betreft werktijden
 • Je hebt een goede fysieke conditie
 • Ons aanbod

  Een zelfstandige baan waarbij je agrarische ondernemers uit de brand helpt en hen ondersteunt. Het is een baan met veel afwisseling, waardoor je verschillende bedrijven ziet.

  Daarnaast :

 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast
 • Een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Bedrijfsverzorgingsdiensten
 • Op termijn bij wederzijdse tevredenheid een bedrijfsauto
 • Opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden
 • Wil jij je kennis en ervaring inzetten bij AB Midden Nederland en wil jij je blijven ontwikkelen? Kom ons team van bedrijfsverzorgers versterken! Solliciteer via ons online sollicitatieformulier.

  Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Mocht je van tevoren willen bellen voor meer info, dan kan dat uiteraard ook!

  Ben jij een ZZP’er binnen dit vakgebied? Ook dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier