Regieverpleegkundige Judith van Swethuis
HVO-Querido
Amsterdam
5 dagen geleden

Jouw rol

Coördineren, kennis delen en bouwen aan kwaliteitsverbetering. Wil jij deze nieuwe functie binnen onze locatie zelf vormgeven?

Dan zijn we naar jou op zoek.

Je werkt in een complex werkveld met cliënten die naast somatische klachten te maken hebben met psychiatrische problematiek.

Als regieverpleegkundige ben je verantwoordelijk en draag je regie over het zorgproces. Je zorgt voor afstemming met verschillende partijen die een bijdrage leveren aan de zorg.

Daarnaast stel je zorg- en begeleidingsplannen op ten behoeve van passende zorg en ondersteuning van de cliënt en diens omgeving.

Naast noodzakelijke interventies voer je complexe verpleegtechnische handelingen uit. Met je specifieke vakkennis adviseer je collega's over zorgvragen.

Bij verpleegkundige handelingen zet je benodigde acties uit. Hierbij kun je onder andere denken aan het inschakelen van derden, inzetten van hulpmiddelen en maken van afspraken.

Je werkt in complexe situaties die vragen om een integrale aanpak. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen en je onderhoudt contacten met ketenpartners.

Locatie

Het Judith van Swethuis in Amsterdam-Zuid is een 24-uurs woonvoorziening voor volwassenen met psychiatrische kwetsbaarheid waar cliënten een eigen studio of kamer hebben.

De voorziening heeft 55 éénpersoonsappartementen, die zijn voorzien van eigen sanitair. De woonafdelingen zijn onderverdeeld in groepen van 13 of 14 cliënten.

De groepen beschikken over twee gezamenlijke huiskamers en een keuken annex eetkamer. Verder heeft het Judith van Swethuis tien satellietwoningen in de nabije omgeving.

Je werkt nauw samen met persoonlijk begeleiders en verpleegkundigen in een team van 15 collega's. Er wordt gewerkt volgens een maandrooster met ochtend-, avond- en nachtdiensten, zowel doordeweeks als in het weekend.

Jouw profiel

Je hebt de ambitie om samen met je collega's de kwaliteit van zorg te verbeteren.

Met je positieve kijk op leren en professionaliseren lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het team. Zelfstandig werken en de juiste prioriteiten stellen, zijn jouw kwaliteiten.

Je hebt een flexibele instelling en beweegt soepel mee met veranderingen. Ook ben je goed in het motiveren van anderen. Collega's waarderen jou om je tact, geduld en empathisch vermogen.

Herken jij jezelf ook in onderstaande wensen, dan maken we graag kennis met jou.

 • Je hebt een HBO-V diploma en bent BIG geregistreerd;
 • Je hebt kennis van verpleegtechnische handelingen en verzorging en begeleiding van cliënten met complexe problematieken;
 • Je bent bereid om klinische lessen te geven;
 • Je werkt overstijgend en bent in staat om zorg te coördineren;
 • Last but not least; je bent een teamplayer met gevoel voor humor.
 • Arbeidsvoorwaarden & bijzonderheden

  Een baan met veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Jouw salaris bedraagt minimaal €2.994,- en maximaal €3.902,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 50, CAO GGZ).

  Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO. Met een speels onboardingsprogramma bieden we jou een warm welkom en een goede start.

  Een referentiecheck en Verklaring Omtrent Gedrag zijn verplichte onderdelen van de procedure. Het betreft in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  HVO-Querido wil een diverse en rechtvaardige organisatie zijn waar alle medewerkers zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn.

  Wij streven naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de maatschappij met alle verschillen die je maar kunt bedenken.

  We willen erover zorgen dat onze medewerkers en cliënten gelijkwaardig behandeld worden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier