Elektromonteur
Regiodienst
Omgeving van Utrecht, Netherlands
3 dagen geleden

Introductie

Voor een opdrachtgever in de regio van Zeist zijn wij per direct op zoek naar een monteur sterkstoominstallaties. Heb jij ervaring met de montage van elektrische installaties? Lees dan snel verder!

Organisatie

De organisatie is een multidisciplinair installatiebedrijf gespecialiseerd in licht, kracht en noodstroom. Daarnaast in meerdere soorten installaties waaronder klimaatinstallaties, sanitaire installaties en beveiligingsinstallaties.

Daarnaast bieden ze 24 / 7 service en onderhoud. In de jaren zestig zijn ze begonnen met de installaties binnen datacenters, tot op heden is dit nog steeds de hoofdactiviteit.

Daarnaast zijn ze actief bij bedrijven, hotels, scholen en zorgcentra.

Functie

In de functie van elektromonteur sterkstroom zal jij je bezig houden met het installeren van elektrotechnische installaties bij datacenters, bedrijfspanden, hotels en scholen.

De werkzaamheden die voorkomen zijn het aanleggen van bedrading en het monteren van schakelinrichtingen en verdeelinrichtingen, het inrichten van de meterkast en het installeren van (nieuwe) groepen.

Indien je ervaring hebt met zwakstroominstallaties is dit een pré. De bekabeling wordt door het bedrijf zelf gedaan, maar het in bedrijf stellen gebeurd vaak door onderaannemers.

Functie eisen

 • Om in aanmerking te komen voor de vacature, wordt het volgende van je gevraagd;
 • Minimaal MBO niveau 2 richting elektrotechniek;
 • VCA basis (moet nog geldig zijn);
 • Minimaal 2 jaar ervaring als monteur sterkstroom;
 • Een rijbewijs B en eigen vervoer.
 • Aanbod

  Wij bieden je een leuke en uitdagende baan bij een gerenommeerd bedrijf binnen de elektrotechniek. Het bedrijf biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Daarnaast is het een functie met uitzicht op het vaste contract.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier