Maintenance Engineer
LMH Engineering
Zaltbommel, NL
2 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Wat ga je doen?

In deze functie wordt jij verantwoordelijk voor het allround onderhoud. Jij krijgt officieel de titel Maintenance Engineer, wat niets meer- of minder betekent dan dat jij ervoor zorgt dat het machinepark draait.

In een team van 3 andere monteurs / technici aan jou de schone taak preventief- en correctief onderhoud te plegen, storingen op te lossen & onderhoudsplannen te ontwikkelen.

Je bent een intern adviseur op technisch gebied en uiteindelijk verantwoordelijk voor de optimale werking van de apparatuur, materialen en infrastructuur van het bedrijf.

Je mag werken met mensen, machines en hebt budget tot je beschikking. In theorie werkt de organisatie zo veel mogelijk overdag (in dagdiensten), al komt het wel eens voor dat een storing zich 's avonds of 's nachts voordoet.

Hiervoor zijn oproepdiensten. Idealiter ben jij bereid je hierin flexibel op te stellen! Omdat jij allround expert moet worden van het (kleine) machinepark, is zowel mechanische als elektrische kennis belangrijk.

Jij moet echt snappen hoe elektriciteit werkt, wat het effect is als je krachten ergens op zet en hoe / waarom een PLC werkt (of niet werkt).

Wat wordt jou geboden?

Bij een functie op niveau hoort een vergelijkbaar salaris! Jouw vaste inkomen kan oplopen tot 50.000 op jaarbasis, daarnaast heb jij :

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden naar CAO
 • De kans te werken in een modern pand met de nieuwste technieken
 • Een informeel bedrijf met korte lijnen
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • Bewezen trackrecord als monteur - jij weet van wanten!
 • Kennis van productiemachines - WTB & minimaal basis Elektro
 • Dat je strategisch kunt zijn en onderhoudsplannen voor 1-2 jaar kunt ontwikkelen
 • Bereid bent zelf je handen uit de mouwen te steken
 • Waar ga je werken?

  Als Maintenance Engineer stap je binnen in een kleine club TD'ers, die er op locatie in Zaltbommel voor zorgen dat heel Nederland vertegenwoordigd wordt.

  Met een aantal (hopelijk soepel werkende) productiemachines produceert het bedrijf dagelijks klant specifieke en vrij unieke onderdelen en toebehoren aan de bouw / industrie.

  Grondstoffen wel te verstaan, die een basis vormen voor het levensbeeld zoals wij het kennen. De unieke kans om je nu bij dit team te voegen en in de (nabije) toekomst mee te groeien.

  Wellicht ben jij wel de nieuwe Maintenance Manager Europa van dit bedrijf over 2-5 jaar. Met locaties in zowel België, Nederland als verder in Europa behoort dit zeker tot de mogelijkheid.

  Wanneer jij de juiste kennis / ervaring van onderhoud meebrengt, een passie om te verbeteren en een open blik - is alles mogelijk!

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.

  Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via 020-7570000 of tessa.beijlevelt lmhengineering.

  com. Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je iemand voor wie deze vacature op zijn lijf geschreven is? Deel deze vacature en maak hem of haar heel blij met deze kans!

  Arbeidsvoorwaarden

  €38000 - €49000 per jaar + Pensioen / vergoedingen etc.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier