Touringcarchauffeurs regio Limburg (Regionaal/Nationaal/Internationaal) (Fulltime/Parttime)
Retro personeelsdiensten
Maastricht, Roermond, NL
2 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende en afwisselende baan?, Zit jij graag op de weg?, Dan is deze functie vast iets voor jou!

Voor verschillende opdrachtgevers in de regio Limburg zijn wij op zoek naar touringcarchauffeurs. Er zijn zowel mogelijkheden op regionaal (denk hierbij aan o.

a. schoolvervoer), nationaal (bv. daguitstapjes) en internationaal gebied.

Regio Maastricht :

Het touringcarbedrijf waar jij aan de slag gaat verzorgt alle soorten van personenvervoer per bus. Of het nu gaat om schoolvervoer, een dagtocht met een groep of het rijden van en naar een festival of de luchthaven, ze zijn van alle markten thuis.

Ook verzorgen ze internationale ritten waarbij het mogelijk is dat je 1 tot meerdere dagen van huis bent. Dit maakt voor jou je werkweek heel gevarieerd.

Regio Roermond :

Ook dit bedrijf verzogt allerlei verschillende soorten ritten echter hun core-business zijn de regionale ritten (Schoolvervoer en dagjesritten naar bv.

de kerstmarkt in Duitsland).

Jouw werkzaamheden als chauffeur :

 • Het veilig en comfortabel vervoeren van personen.
 • Het schoonhouden van de touringcar.
 • Het doorgeven van benodigde reparaties aan de touringcar.
 • Wat wij van jou vragen :

 • Je bent in het bezit van rijbewijs D en code 95.
 • Het hebben van de Medibuspas is een pré, geen must!
 • Je kan indien gevraagd een Verklaring Omtrent Gedrag voorleggen.
 • Je hebt een flexibele instelling want het werken in weekenden komt regelmatig voor.
 • Heb jij nog geen ervaring op de bus en heb je recent of in het verre verleden je D-rijbewijs gehaald, twijfel dan niet om te solliciteren!

  Over de werkgever

  Jouw nieuwe werkgever is een bedrijf dat zowel parttime als fulltime mogelijkheden aanbied. Je wordt verloond via de CAO besloten busvervoer.

  Wij bieden een afwisselende baan binnen een open en informele bedrijfscultuur. Bij gebleken geschiktheid krijg je na je uitzendperiode een rechtstreeks dienstverband bij de opdrachtgever.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier