Afleveringsmonteur
Pon Dealer Groep
Barneveld, NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen

Als afleveringsmonteur maak je de auto’s van Volkswagen, Audi, Seat, Škoda, en VW bedrijfswagens klaar voor onze klanten.

Je bent de 'spin in het web' die ervoor zorgt dat de auto's op tijd klaar staan en regelt deze planning zelfstandig. Daarnaast houd je contact met onze klanten en voer je onderhoudswerkzaamheden uit.

Welk profiel hebben wij voor ogen?

Wij zoeken een collega die wil meegroeien met de nieuwste technieken, die houdt van ontwikkelingen en geïnteresseerd is in de merken van Pon Dealer Groep.

Het is een prioriteit dat je je de opleiding autotechnicus 1 en 2 afgerond. Je bent in het bezit van rijbewijs B en bent sociaal & communicatief vaardig.

Ook kun je zowel in een team werken als zelfstandig.

Voldoe je (nog niet) aan alle eisen maar lijkt deze vacature je wel erg leuk? Geen probleem, overtuig ons van je weten en kunnen en wie weet geven wij je de kans en kennis om deze functie uit te voeren.

Voor als je het echt in je hebt biedt Pon Academy cursussen aan die jouw nog beter maken in je vak. Hierdoor creëer je zelf doorgroeimogelijkheden binnen Pon Dealer Groep.

De cursussen worden door ons aangeboden en kosten je helemaal niks, wel levert het een heleboel kennis op.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie in een leuke en gezellig team dat streeft naar verbetering en perfectie. Waar verantwoordelijkheden je worden toevertrouwd en waar je de kans krijgt om je verder te ontwikkelen.

Wij hechten grote waarde aan onze medewerkers en daarom zijn de arbeidsvoorwaarden goed geregeld bij Pon Dealer Groep. Dit heeft er toe geleid dat we voor de tiende keer op rij zijn uitgeroepen tot "Topwerkgever 2020" en daar zijn we trots op.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier